Petuniavägen 16

Petuniavägen 16

Slutpris

4 150 000 kr


Vendelsö— Haninge

Petuniavägen 16


Slutpris
4 150 000 kr

Vendelsö— Haninge

Hemtrevligt bostadsrättsparhus med braskamin, carport och två altaner i Vendelsö!

Välkommen till Petuniavägen 16 i det eftertraktade området Vendelsö! Här har du nu möjlighet att förvärva ett fantastiskt bostadsrättsparhus med hög standard och modern design.

Bostaden omfattar totalt fyra stora sovrum, varav ett är beläget på nedreplan och resterande tre på övre plan. Detta ger dig en optimal fördelning av utrymmen, perfekt för familjer med äldre barn eller gäster som önskar mer privatliv.
På varje plan finns det ett badrum, vilket ger både komfort och bekvämlighet i vardagen. Badrummen är helkaklade och rymliga. På nedre plan finner du det generösa vardagsrummet där du och dina nära och kära kan njuta av härliga stunder tillsammans framför den mysiga braskaminen. Här finns även ett modernt och funktionellt kök med alla bekvämligheter du kan tänka dig.

I direkt anslutning till bostaden finns en praktisk carport samt ett förråd där du kan förvara dina tillhörigheter på ett smidigt sätt. På baksidan av huset kan du njuta av solen nästan hela dagen på altanen medans barnen leker på tomten. På framsidan har du även en rymlig trevlig altan.

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett modernt och rymligt parhus med hög standard på en av Vendelsös mest eftertraktade adresser.
Varmt välkomna på visning och upptäck allt som Petuniavägen 16 har att erbjuda!


Boarea
126 kvm
Avgift
5 839 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-05-15

Mäklarhuset Haninge

Denna parhus på Petuniavägen såldes av oss 2023-05-15. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Petuniavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.