Mösundsvägen 7

Mösundsvägen 7

Slutpris

5 450 000 kr


Vagnsunda— Yxlan— Norrtälje

Mösundsvägen 7


Slutpris
5 450 000 kr

Vagnsunda— Yxlan— Norrtälje

Väl omhändertagen fastighet i sjönära västerläge

Välkommen till denna fastighet i öppet västerläge ner mot vattnet. Här finns generösa grönytor och flertalet byggnader. Fastigheten ligger i en lugn miljö. Detta är en fastighet som passar både dig som söker ett permanentboende likväl dig som vill använda huset som fritidshus. Här finns alla bekvämligheter och läget är fantastiskt med vatten nära tillhands.

Huvudbyggnaden har sin entré via glasveranda som inrymmer matplats. Här finns gott om ljusflöde genom flertalet fönster. Fortsätter vi in i huset möts du av vardagsrummet med en värmande murad öppen spis. Fullt utrustat kök i lantlig stil. På det övre planet finns två sovrum ett lite större med plats för dubbelsäng. Smakfullt renoverat duschrum med vattentoalett. I källaren finns bra extraytor med bland annat sovrum, tvättstuga och dusch.

På tomten finns också stort garage, gästhus och ett flertal förråd. Nere vid vattnet ca 150 m har man en egen brygga.

Vagnsunda är en riktigt skärgårdsidyll på södra Yxlan med havet inpå knutarna och en arkipelag av småöar där man kan finna sin egen favoritplats eller besöka Ängsö nationalpark som ligger endast 15 min med båt från fastigheten. Alternativt åker man runt södra Yxlan når ytterskärgårdens vackra miljö. Området har även trevliga promenadstråk. Vid färjeläget i Köpmanholm finns lanthandel, grill och bar ( med fullständiga rättigheter). Buss (632) går flera gånger dagligen till Norrtälje.

Detta är är mycket trivsam fastighet med många möjligheter där det är lätt att tänka sig ett lugnt liv i skärgården, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
60/55 kvm
Driftkostnad
15 710 kr/år
Tomtarea
4 800 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-02-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Mösundsvägen såldes av oss 2022-02-09. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Mösundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.