Lingonbergsvägen 12

Lingonbergsvägen 12

Slutpris

2 000 000 kr


Yxlan Hamnängen— Yxlan— Norrtälje

Lingonbergsvägen 12


Slutpris
2 000 000 kr

Yxlan Hamnängen— Yxlan— Norrtälje

Yxlan-Hamnängen - vackert timmerhus med tillhörande härbre

Välkommen till en härlig fritidsfastighet i timmer och altan i västerläge. Hus med stort vardagsrum med öppen spis och insats, kök med stor matplats, 3 sovrum varav ett större samt ett badrum med vattentoalett. Två härliga altandäck ett mot väster och ett mot sydost. Här kan man umgås och njuta av solen hela dagen.

På fastigheten finns ett härbre som kan användas som gästhus, även detta i timmer med allrum och sovloft (idag är det förråd). Fastigheten har också 3 förråd varav ett är vedförråd samt ytterligare ett förråd uppe vid huvudhuset. Tomten är till största delen naturtomt med bl a berg i dagen. Runt huset finns det gräsmattor.

Huset säljs som det står med inventarier.

Till havet i väster med fantastisk kvällssol är det drygt 1 km. Här finns även möjlighet till bad från strand eller brygga och möjlighet till båtplats på stranden. Vid vattnet finns även en vedeldad bastu som man kan boka. I föreningen finns det även gemensamma grönområden, ett gemensamt pumphus med året runt vatten. För vidare information se https://www.hamnangen.se/

I Köpmanholm (på Yxlan) finns mindre livsmedelsaffär, grill och bar (med fullständiga rättigheter), välsorterad livsmedelsaffär på Blidö samt restaurang och vandrarhem. Furusund har Värdshus och bensinmack (både bil och båt) . Buss (632 ) går flera gånger dagligen till Norrtälje.


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
16 196 kr/år
Tomtarea
2 076 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Lingonbergsvägen såldes av oss 2023-07-25. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Lingonbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.