Rösvägen 18 / Yxlan - Kolsvik / Yxlan / Norrtälje

Kolsvik- stort fritidshus med möjligheter

Slutpris
3 920 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
13 062 kr/år
Totalareal
3 300 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Rösvägen såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Rösvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yxlan - Kolsvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort fritidshus för åretruntbruk med sjöglimt. Fräscht boningshus i två plan med stora rum, flertalet eldstäder och en ny övervåning vilket ger en härlig miljö. Stort altandäck med sjöglimt och badtunna. Gästhus om 40 kvm med kök, allrum, sovrum samt badrum här finns även en källare och ett altandäck med havsutsikt. På fastigheten finns även ett nybyggt gästhus om 25 kvm med bla glastak och stora fönster.

Tomt med gräsmattor, berg i dagen och i övrigt naturtomt. Tomten har även perenner, planteringar och fruktträd/bärbuskar.

En fräsch fastighet med bra läge.

Kort promenad till badklippa med fantastisk kvällssol. Det finns även möjlighet till bad från strand och möjlighet till båtplats på stranden. Till fastigheten ingår också en delad sjöbod vid stranden. Området har trevliga promenadstråk samt en bastu och båtklubb.

Till Norrtälje går buss 632 flera gånger dagligen. Gatukök och mindre livsmedelsaffär finns på Köpmanholm, välsorterad livsmedelsaffär på Blidö. Furusund har Värdshus och bensinmack (både bil och båt).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.