Rösvägen 18

Rösvägen 18

Slutpris

3 920 000 kr


Yxlan - Kolsvik— Yxlan— Norrtälje

Rösvägen 18


Slutpris
3 920 000 kr

Yxlan - Kolsvik— Yxlan— Norrtälje

Kolsvik- stort fritidshus med möjligheter

Stort fritidshus för åretruntbruk med sjöglimt. Fräscht boningshus i två plan med stora rum, flertalet eldstäder och en ny övervåning vilket ger en härlig miljö. Stort altandäck med sjöglimt och badtunna. Gästhus om 40 kvm med kök, allrum, sovrum samt badrum här finns även en källare och ett altandäck med havsutsikt. På fastigheten finns även ett nybyggt gästhus om 25 kvm med bla glastak och stora fönster.

Tomt med gräsmattor, berg i dagen och i övrigt naturtomt. Tomten har även perenner, planteringar och fruktträd/bärbuskar.

En fräsch fastighet med bra läge.

Kort promenad till badklippa med fantastisk kvällssol. Det finns även möjlighet till bad från strand och möjlighet till båtplats på stranden. Till fastigheten ingår också en delad sjöbod vid stranden. Området har trevliga promenadstråk samt en bastu och båtklubb.

Till Norrtälje går buss 632 flera gånger dagligen. Gatukök och mindre livsmedelsaffär finns på Köpmanholm, välsorterad livsmedelsaffär på Blidö. Furusund har Värdshus och bensinmack (både bil och båt).


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
13 062 kr/år
Tomtarea
3 300 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Rösvägen såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Rösvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.