Uls-Väsby 74

Uls-Väsby 74

Slutpris

3 995 000 kr


Almunge— Uppsala

Uls-Väsby 74


Slutpris
3 995 000 kr

Almunge— Uppsala

Nybyggd villa med isolerat garage och idylliskt läge!

Med den vackra Ulvsbygden runt knuten och badplatser alldeles i närheten finner ni detta moderna hus med 4 sovrum, oinredd vind och rejält garage. Här erbjuds det bästa läget i området med vacker naturtomt , generösa altaner och en underbar inglasad vinterträdgård.

Det inbjudande huset välkomnar er med generös uppfart och stort garage. En fin uteplats på framsidan ger dig ett perfekt tillfälle för en kopp kaffe. Den välkomnade hallen har bra förvaring och här får du snabbt en överblick av huset. Trappan via hallen leder upp till en oinredd övervåning som kan inredas efter dina behov, se exempel på planlösningens ÖP.

Vidare finner du ett välplanerat och smakfullt inrett kök med gott om arbetsyta, den delvis öppna planlösningen mot det ljusa vardagsrummet ger fina sällskapsytor och plats för soffgrupp. Via altandörren nås den underbara trädgården och skogsbacken, perfekt för lek och umgänge! Huset erbjuder även fyra sovrum, ett helkaklat stilrent badrum med dusch samt en praktisk tvättstuga/groventré som nås via uppfarten och garaget, perfekt när matkassar och gymväskor skall lastas in efter en hektisk dag.

Husets baksida är en pärla. Den generösa altanen har försetts med svalkande pergola och erbjuder flertalet sittplatser, via trappor uppför stenhällarna når ni en alldeles underbar vinterträdgård. Här förlänger ni alla årstider. Ljusa vårkvällar, härliga sommardagar eller sprakande höstfärger och krispiga vinterdagar kan avnjutas här. Uppe på höjden finns också en eldstad med stockbänkar för mysiga grillstunder vintertid, ett förråd för extra förvaring intill.

Detta hus och de fantastiska omgivningarna måste upplevas på plats!

Ulvsbygden, eller Ulsbygden, är ett rikt och vackert kulturlandskap. För den hästintresserade finns mycket hästverksamhet i närheten. Ca 350 m söder om huset ligger Ulvs-Väsby Gård som kan erbjuda boxplatser och lösdrift, de har även ett stort ridhus. Ulvsbygden har även en mycket aktiv hembygdsförening där de bl.a. varje sommar arrangerar Ulsfreds-festivalen. Ca 2 km bort hittar ni Lännabadet med badstrand, hopptorn och fina klippor att dyka ifrån. och 3 km väster om huset ligger Fjällnora friluftsområde med bl.a. badstrand, kanotuthyrning på sommaren och långa upplogade långfärdsskridskoleder på vintern. Hit når du lätt med cykel genom skogen längs skogsvägar. I Länna finns Förskola och Lågstadieskola (F-3), i Almunge finns skola för åk F-9. Länna Bruk grundades på 1700-talet som järnbruk och var under stora delar av 1900-talet ett sågverk. Idag är Länna Bruk en populär restaurang i unik miljö och med unik utformning. Utöver restaurangen finns även en stor vinkällare och en fin vinprovningssal. Genom Länna går även museijärnvägen Lännakatten och vandringsleden Upplandsleden.

Varmt välkomna!


Boarea/biarea
117/68 kvm
Driftkostnad
40 640 kr/år
Tomtarea
1 473 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Uls-Väsby såldes av oss 2023-10-01. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Uls-Väsby.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.