Jumkils-Dalkarlsbo 105

Jumkils-Dalkarlsbo 105

Slutpris

4 300 000 kr


Jumkil— Bälinge— Uppsala

Jumkils-Dalkarlsbo 105


Slutpris
4 300 000 kr

Jumkil— Bälinge— Uppsala

Enplanshus med stort garage och gästrum!

Här finner ni detta fina och praktiska enplanshus (byggår 2014) med 4 sovrum. Detta är ett perfekt boende för er som söker ett hem där ni bara kan flytta in, och som uppfyller både komfort och funktionalitet!

När du kliver in genom entrén har du plats för avhängning och vidare till höger finner du ett vitt och fullt utrustat kök från Ballingslöv med generösa förvaringsmöjligheter. Sovrummen är i varierande storlekar som kan anpassas oavsett om ni vill använda det till ett gästrum, kontor eller barnrum. Husets hjärta, den inglasade altanen, är den perfekta platsen för avkoppling och njutning året runt. Oavsett om du vill njuta av morgonkaffet i soluppgången eller ha en trevlig middag med familjen på kvällen, så ger den inglasade altanen dig möjlighet att njuta av naturen samtidigt som du är skyddad från väder och vind. Det är ett extra utrymme där du kan koppla av och skapa minnen tillsammans. Huset är utrustat med en praktisk tvättstuga med grovingång, ett badrum samt en separat wc för extra bekvämlighet i vardagen.

När det kommer till energieffektivitet och bekvämlighet är detta hus verkligen optimalt. Uppvärmningen sker genom vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig och jämn temperatur i huset. Med hjälp av en frånluftsvärmepump kan du njuta av låga energikostnader samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. Och för att sätta stämningen under kyliga kvällar kan du tända braskaminen och skapa en mysig och varm atmosfär.

Beläget i en trevlig omgivning, har detta enplanshus fördelen av närhet till Jumkils skola med verksamhet från förskoleklass och årskurserna 1-5. Med landsväg 272 når ni centrala Uppsala med bil på ca 25 minuter och med två minuters promenad finns busshållplats där buss 844 tar er till city. Behöver du snabbt kompletteringshandla finns Handlar´n i Oxsätra ca 5 minuter bort. För den golfintresserade finns närhet till Edenhof golfbana. På Ullerängens IP (Jumkil) kan du löpa eller promenera i elljusspår, som även erbjuder skidspår under vinterförhållanden. På sommartid kan ni ta en cykelutflykt till "Svelato" i närheten av Edenhof golfbana och avnjuta italiensk gelato!

Välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
37 392 kr/år
Tomtarea
2 314 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Jumkils-Dalkarlsbo såldes av oss 2023-08-16. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Jumkils-Dalkarlsbo.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.