Juvansbo 48 C

Juvansbo 48 C

Slutpris

3 250 000 kr


Björklinge— Uppsala

Juvansbo 48 C


Slutpris
3 250 000 kr

Björklinge— Uppsala

Nybyggt modernt radhus i naturskön miljö!

Här i Juvansbo, strax utanför samhället Björklinge, har 39 moderna bostadsrättsradhus uppförts i naturskön miljö, med endast åtta minuter till Uppsalas myllrande stadsliv - en perfekt kombination av lugn och puls. Husen är ritade av Pietsch arkitekter som under arbetets gång har haft ett nära samarbete med landskapsarkitekterna på Outer Space som har ansvarat för husens placering och dess samspel med naturen. En försiktig inplacering av husen gör att den mäktiga karaktären av tallarnas pelarsal bevarats och tack vare små förskjutningar och vinklingar av husen ger det fina utsikter från varje enskild bostad.

Detta hus är fint beläget i ett gavelläge och erbjuder er 124 m²fördelade på två plan med möjlighet till 3-4 sovrum finns på det övre planet som bildar den mer privata delen av bostaden. I entréplan finns istället de sociala delarna med ett påkostat Svanenmärkt kök från Sentens och en vardagsrumsdel med en inbjudande öppen planlösning mot matplatsen och med utgång till baksidan med uteplats. Genomgående har entréplan hela 3 meter i takhöjd och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som bildar tavlor över naturens olika skiftningar under året. Badrummen på de båda planen är även de smakfullt planerade med inredning från både INR och Tapwell.

Till radhuset hör ett kallförråd samt parkeringsplats.

Från Juvansbo är det lätt att pendla till Uppsala. Med bil, via den närliggande påfarten till E4:an, tar ni er dit på endast åtta minuter. Även busshållplats och cykelbana finns i direkt anslutning till området. Bus 103 finns ca 450 meter från bostaden, denna tar er in till Uppsala. Bara ett par minuter bort ligger Björklinge, där ni har tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium samt idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, nås enkelt med cykel från området. Den fina badplatsen erbjuder kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern finns här möjlighet att åka både skridskor och längdskidor. Intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning.


Boarea
124 kvm
Avgift
4 758 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-03-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Juvansbo såldes av oss 2023-03-22. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Juvansbo.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.