Ramsjö backe 110

Ramsjö backe 110

Slutpris

3 715 000 kr


Björklinge— Uppsala

Ramsjö backe 110


Slutpris
3 715 000 kr

Björklinge— Uppsala

Renoverad suterrängvilla med garage och uterum

Mycket välskött och fint renoverat suterränghus i omtyckta Björklinge. Perfekt storlek för barnfamiljen med en mer social del på entréplan och med sovrummen på det övre. Bostaden erbjuder allt ifrån ett garage, två badrum, tre sovrum samt en härligt tomt med bl.a. inglasad altan på framsidan. Här bor ni med bra pendlarläge både via bussen in till Uppsala samt med närhet till E4:ans påfarter som tar er norr eller söder.

Innanför ytterdörren möts ni av en stor hall med ljusa väggar och förvaring i garderober. Hallen leder er vidare in till bostadens centrala delar där ni finner det renoverade köket med stor matplats samt utgång till det mysiga uterummet. Köket har en härlig mönstrad tapet som passar perfekt till de vita skåpluckorna och den ljusa bänkskivan i tålig laminat. Invid köket ligger vardagsrummet som installerats med en värmande kamin, perfekt för kalla dagar! En trappa upp från vardagsrummet bjuds det på ett praktiskt allrum som med fördel kan utnyttjas antingen som lekhörna eller tv-rum, eller om behov finns kanske göras om till ett extra sovrum. Vidare erbjuder bostaden på tre sovrum i generösa storlekar varav det ena med utgång till tomtens baksida som vetter mot skogen. Badrum finns att tillgå i båda plan samt ett stort förråd som idag nyttjas som gym och en tvättstuga i entréplan.

Familjevänliga Björklinge är ett mycket barnrikt med ett bra föreningsliv med innebandy, ishockey samt fotboll för den aktiva familjen. De badplatser som ligger inom cykelavstånd är Lilla Sjöhagsbadet och Björklinge badet. Under vintertid kan man åka skridskor och längdskidor vid sjön samt att det finns slalom och pulkabacke vid Björklinge badet. Det finns förskolor och högstadieskola i området samt att mataffären Hemköp ligger i närheten. I området finns ett nybyggt utegym.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
110/30 kvm
Driftkostnad
41 915 kr/år
Tomtarea
558 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-05-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Ramsjö backe såldes av oss 2023-05-11. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Ramsjö backe.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.