Örkälla 55

Örkälla 55

Slutpris

2 200 000 kr


Örkälla— Skyttorp— Uppsala

Örkälla 55


Slutpris
2 200 000 kr

Örkälla— Skyttorp— Uppsala

Nyrenoverat åretruntboende med fin tomt och gästhus

Välkommen till detta nyrenoverade enplanshus belägen på en mycket välplanerad tomt med stor gräsyta, fri utsikt samt med ett inrett gästhus om ca 9 m².

Bostaden ligger i ett tidigare fritidshusområde, Örkälla samfällighet, som idag bebos av både permanentboenden och fritidsboenden. I samfälligheten finns tillgång till gemensamhetshus med bord och stolar, lekplats med gunga, rutschkana och sandlåda, fotbollsplan, volleybollplan och en stor uppvärmd swimmingpool under sommaren. Detta nås på bara ett par minuters promenad från huset. Som ägare av en fastighet i Örkälla 1-95 blir du automatiskt medlem i Samfällighetsföreningen samt Örkälla Vägförening. Du betalar en avgift till respektive förening. Läs gärna mer på https://www.orkalla.se/.

Huset välkomnar er in i hallen som ligger i anslutning till det grå moderna köket med svarta detaljer. I hallen kan ni hänga av er i den inbyggda garderoben och skorna ställs smidigt på sin plats vid skostället. Köket är förutom fint inrett också fullt utrustat med vitvaror i svart kulör samt integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Sammantaget gör detta rummet väldigt inbjudande och ni kan lätt duka upp ett större matbord invid fönstret till middagen. Intill köket är vardagsrummet placerat där ni även hittar utgången till den stora altanen under tak om ca 29 m². Tack vare det nya fina taket härute kan ni njuta av sommaren även om det regnar, rent av lite mysigt med smattret tillsammans med en god bok eller en god kopp kaffe. I vardagsrummet möblerar ni enkelt med en sällskapsdel med soffa och fåtölj och när hösten kommer tänder ni upp den vackra gjutjärnskaminen och hör hur det sprakar och ger er värme. De två sovrummen har båda fina ytskikt och det ena har plats för en större dubbelsäng. Badrummet är i sin tur helkaklat med golvvärme, infällda spotlights i taket och går i samma stil som köket med svarta detaljer och moderna sobra färgval. Tvättmöjligheter finns i badrummet tack vare den stora platsbyggda arbetsbänken som snyggt gömmer tvättmaskinen.

Närmsta ort från Örkälla är Skyttorp där det finns förskola, lågstadieskola, bensinstation och pizzeria. Goda kommunikationer via upptåg (19 min till Uppsala) och buss.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
21 120 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-12-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Örkälla såldes av oss 2022-12-02. Se alla våra försäljningar i Skyttorp samt även på Örkälla.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.