Ärentuna Godensbacken 175

Ärentuna Godensbacken 175

Slutpris

4 200 000 kr


Ärentuna— Storvreta— Uppsala

Ärentuna Godensbacken 175


Slutpris
4 200 000 kr

Ärentuna— Storvreta— Uppsala

Enplansvilla med vacker trädgård och pool!

Välkommen till denna underbara, renoverade enplansvilla i det populära området Ärentuna. Här får ni inte bara ett fantastiskt boende, utan även en trädgård som ger er en "hemester"-känsla! Den uppvärmda poolen är ett perfekt komplement för att svalka er under varma sommardagar och skapa en avkopplande oas för familj och vänner!

Med en härlig utsikt över åkermarken kan ni njuta av naturen och lugnet varje dag. Samtidigt finns grannar, men husen är avskilt placerade, vilket ger en privat och intim atmosfär för dig och din familj.

Innanför entrédörren möts ni av en trevligt planerad hall där det finns gott om utrymme för garderober för kunna undangömma ytterkläder och skor. Köket erbjuder inte bara en stilren design utan även gott om förvaringsutrymmen. Det fina ljusinsläppet från fönstren skapar en ljus och luftig atmosfär. Vidare in finner ni vardagsrummet med sin värmande braskamin som ger mysfaktor med en sprakande brasa under kalla vinterdagar. Här kan ni koppla av i den bekväma soffgruppen eller samlas vid matsalsbordet för trevliga middagar. I anslutning till vardagsrummet finns även ett TV-rum, som likväl kan användas som sovrum, där myssoffan står redo för filmkvällar och avkoppling. Villan erbjuder ett stort sovrum där ni kan skapa er egen fristad för avkoppling och återhämtning. Det finns även ett mindre rum som kan användas som sovrum eller kontor, vilket ger flexibilitet för era behov. Det stilrena badrummet är smakfullt inrett med sobra färger och har ett vackert badkar där ni kan unna er avkopplande stunder.

Bostadens tvättstuga gör det enkelt att hålla ordning och reda. Här tar ni hand om er tvätt och skapar en organiserad miljö för vardagen. Med praktiska förvaringslösningar och gott om utrymme finns det plats för allt ni behöver. Från tvättstugan når ni utgången till den fantastiska trädgården. Detta är verkligen en pärla som kommer att ta andan ur er. Här hittar ni en fridfull och grönskande oas där ni kan koppla av och njuta av naturen. Trädgården är en pärla i sig själv, lummig och grönskande. Här hittar ni flera sittgrupper där ni kan njuta av långa sommarkvällar med familj och vänner. Det finns gott om utrymmen för sol, bad och lek, vilket gör detta till en dröm för både barn och vuxna. För den odlingsintresserade finns möjligheten att odla sina egna grödor tack vare växthuset som finns på tomten.

På tomten finns även ett garage och ett förråd som ger extra utrymme för alla dina behov. Ärentuna Godensbacken 175 ligger med kort anslutningsväg till både gamla och nya E4:an. Med bil beräknas restiden till centrala Uppsala ta mindre än ca 20 min och med buss 103 (M-F) som har hållplats vid kyrkan är restiden ca 20-27 min. Grundskola F-9 finns i Storvreta och skolbussen går från kyrkan, i väldigt nära anslutning till den egna tomten. För den hästintresserade finns ridskolan Lilla blomsberg (Bälinge ryttarförening) i närheten.

Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!


Boarea/biarea
104/29 kvm
Driftkostnad
43 200 kr/år
Tomtarea
1 499 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Ärentuna Godensbacken såldes av oss 2023-08-29. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Ärentuna Godensbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.