Flogstavägen 170

Flogstavägen 170

Slutpris

3 550 000 kr


Flogsta— Uppsala

Flogstavägen 170


Slutpris
3 550 000 kr

Flogsta— Uppsala

4:a i Flogsta med balkong och braskamin!

Välkomna till denna välplanerade 4:a en förening med mycket låg belåning i grönskande Flogsta. Här bor ni i ett barnvänligt område med gott om lekparker och närhet till kommunikationer, närservice och strövområden!

Lägenheten öppnar upp i välkomnande hall och här möts ni av den generösa ytan där både sittmöbel och förvaring av ytterkläder erbjuds. Det klassiska köket som ligger i vinkel mot den öppna ytan mellan kök och matplats inbjuder till härliga sammankomster med familj och vänner. Härifrån nås även den ljuvliga balkongen med grönskande utsikt i söderläge , en härlig plats att slå sig ned efter arbetet med en kopp kaffe eller svalkande dryck. Vidare in finner ni vardagsrummet med fint ljusinsläpp från två väderstreck och en stilren braskamin att värma sig framför vid frusna kvällar. Lägenheten har tre sovrum, ett större där en dubbelsäng får plats samt två litet mindre som kan avvändas till sovrum eller kontor. De två helkaklade badrummen är utrustade med härlig elkomfortvärme.

Som medlem i Brf Annerstedt har ni tillgång till flertalet lekparker, två tvättstugor, kvarterslokal, bastu och gästrum. Föreningen har mycket god ekonomi med en belåningsgrad på endast 1 906kr/kvm enligt 2021 ÅR.

I uppskattade Flogsta bor ni i ett barnvänligt och fridfullt bostadsområde med nära avstånd till stadskärnan och med närhet till en populär pizzeria och matbutiker i närområdet såsom ICA Väst (post) och även med närhet till ICA Maxi. Med endast en kort promenad finner ni det stillsamma och grönskande naturreservatet Hågadalen-Nåsten där det dessutom finns ett koloniområde. Här kan du ta fridfulla promenader eller trevliga cykelturer. I grannområdet Ekeby finns det det även tillgång till apotek, vårdcentral samt goda träningsmöjligheter med Friskis & Svettis, flertalet fotbollsplaner samt på vinterhalvåret kan ni åka i skidspåren vid Hågadalen. I området finns det stora aktivitetsytor med fotbollsplaner och grönområden, dessutom finns det både flera förskolor och skolor i närområdet. Förskolorna som finns har flera möjliga tänkbara pedagogiska inriktningar såsom Kommunala, Waldorf, Reggio Emilia och Montessori.


Boarea
104.5 kvm
Avgift
5 693 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Flogstavägen såldes av oss 2023-03-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Flogstavägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.