Gulunge 14

Gulunge 14

Slutpris

2 120 000 kr


Rasbo— Almunge— Uppsala

Gulunge 14


Slutpris
2 120 000 kr

Rasbo— Almunge— Uppsala

En sann torpardröm!

Välkommen till vackra Rasbo och detta idylliska torp – ett lantligt och karaktärsfullt hus som varsamt renoverats med nytt badrum, nydragen el, dränering, indragen fiber m.m. Vidare är det här ett charmigt boende med smarta förvaringslösningar, tvättmaskin i inbyggd garderob, flera fungerande eldstäder och bedårande utsikt. Utöver bottenvåningens 47 kvadratmeter kan ni även nyttja hela loftet som har två rum (varav ett som försetts med eldstad).

Huset står på en härlig, vacker och rogivande trädgårdstomt med uppvuxna fläderbuskar, vildkrusbär, röda och svarta vinbär, äppel- och päronträd, rabarber, pepparrot, smultron och en vacker syrénhäck som skyddar mot insyn. Jordkällaren har rustats upp och har indragen el - perfekt för förvaring av trädgårdsskörden. Uthuset har goda förvaringsmöjligheter och intill det finns också vedbod.

Fastigheten används för nuvarande som permanentboende men kan även nyttjas som det vackraste sommarhuset.

Fastigheten är belägen i trevliga Rasbo - perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus men ändå ta dig till jobbet i Uppsala med bara en kortare biltur eller med buss. I tätorten Gåvsta finns Gåvsta förskola och Gåvsta skola (F-9). I Gåvsta finns också en grill/pizzeria och en välsorterad godisbutik. ICA-butik finner ni på närmast håll i Lindbacken. På ca 20 minuter når ni Gränby Centrum med stort utbud av härliga restauranger, butiker & nöjen för hela familjen!


Boarea
47 kvm
Driftkostnad
34 076 kr/år
Tomtarea
1 773 kvm
Rum
3 rum
Såld
2019-05-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Gulunge såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Gulunge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.