Svartbäcksgatan 103 C

Svartbäcksgatan 103 C

Slutpris

1 995 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 103 C


Slutpris
1 995 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Trivsam 2:a med balkong i söderläge!

Denna ljusa inbjudande 2:a med balkong i omtyckta Svartbäcken kan nu bli din! Här får du en lägenhet med genomgående ljusa ytskikt, ekparkett och lättmöblerade rum. Dessutom i en 40-talsförening som genomsyras av god ekonomi och med en låg belåningsgrad - endast 1 816 kr/m² (årsredovisning 2022/2023).

Bostaden erbjuder dig en ljus hall med plats för förvaringsmöbel och med det helkaklade badrummet med tvättmaskin i anslutning. Köket är klassiskt inrett med vit bas och detaljer i trä som ger bostaden en skandinavisk stil. De rostfria vitvarorna bidrar till att köket känns påkostat och intill fönstret möblerar du med en mindre matgrupp för de vardagliga måltiderna. I vardagsrummet finns i sin tur utrymme för ett större bord, förutom soffgrupp, när du önskar ha gäster på middag. Här når du även balkongen i härligt söderläge, som blir ett trivsamt tillskott under sommarhalvåret.

Detta är ett exemplariskt stadsnära läge i Svartbäcken med närhet till såväl service som naturliv. För dig som uppskattar naturen finner du omgivningar kring Fyrisån, närheten till Gamla Uppsala högar och Röbo området. Torbjörns torg ligger endast ett stenkast bort och där finns ICA TunaBackar, konditori samt restauranger. Mycket bra pendlarläge eftersom man har nära till Bärbyleden som leder till E4:an samt att busstation finns alldeles i närheten.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
50.5 kvm
Avgift
4 005 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.