Jönninge 13 / Alunda / Uppsala

Högt belägen mindre villa med god standard

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea/biarea
63/8 kvm
Driftkostnad
25 555 kr/år
Totalareal
3 320 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Jönninge såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Jönninge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jönninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga och mindre villa ca 22 km från Uppsala! Nybyggd entré med vitmålade träväggar, laminatgolv i grå "klinker" och plats för avhängning. Nybyggt sovrum med vitmålade väggar och fin fondtapet i vitt mönstrat. Ytterligare hall med gråmålade väggar och laminatgolv i ljust "klinker". Arbetskök med ljuslaserade träluckor, kyl/frys, spis och micro. Härligt och ljust vardagsrum med ljusa laminatgolv, vitmålade träväggar, fönster i två väderstreck, öppen spis med braskassett och matplats för ca 6 personer. Sovrum med ljust laminatgolv, vitmålade väggar och klädkammare. Badrum med ljust våtrumsgolv, ljus våtrumstapet, handfat med kommod, tvättmaskin, tumlare, duschkabin, fönster, VVB och hydrofor. Nybyggd altan om 62 kvm som går längs 2 sidor av huset. Härlig trädgård med gräsytor, planteringar, vinbärsbuskar, rabarber, vår- och höstblommor, blåbär, tall, gran, rönn, björk och flera fågelholkar som ivrigt besöks av alla möjliga fåglar. Alldeles intill tomten finns härliga kantarellställen, både gula och höstkantareller.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration