Målstavägen 2C

Målstavägen 2C

Slutpris

2 040 000 kr


Bälinge— Uppsala

Målstavägen 2C


Slutpris
2 040 000 kr

Bälinge— Uppsala

Kvadratsmart radhus med stor potential

I ett av kvarterets bästa lägen hittar ni denna hörntomt belägen längst in på lugn återvändsgata. Här erbjuds ett kvadratsmart boende med närhet till god service. Bostaden är i behov av renovering och här finns möjlighet att skapa just ditt drömboende!

Bostaden erbjuder hall med avhängningsmöjlighet, rymligt kök som renoverades 2011, ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, två sovrum, kaklat badrum med dusch samt ett tvättrum som ursprungligen varit en gäst-wc. Parkeringsmöjlighet finns i garage i gemensam garagelänga och fiber är installerat.

Som boende i Bälinge erbjuds närhet till livsmedelsbutik, post- och ATG-ombud samt pizzeria. För barnfamiljen finns Bälinge skola (Åk. F-5) och flera förskolor. För de lite äldre barnen nås bland annat Björkvallsskolan (Åk. 6-9) i Björklinge med buss. Bälinge är kända för sin fotbollsverksamhet med flera fina fotbollsplaner. Dessutom finns elljusspår och utomhusbad inom promenadavstånd. Buss 111 och 104 tar dig smidigt till Uppsala centralstation.

Välkommen hem!


Boarea
82 kvm
Driftkostnad
23 997 kr/år
Tomtarea
199 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Målstavägen såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Målstavägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.