Odalvägen 6

Odalvägen 6

Slutpris

3 900 000 kr


Bälinge— Uppsala

Odalvägen 6


Slutpris
3 900 000 kr

Bälinge— Uppsala

Bara att flytta in, i stort sett helrenoverat kedjehus, barnvänligt på återvändsgata i Bälinge. Helt perfekt för den stora barnfamiljen!

På återvändsgata, barnvänligt och med en insynsskyddad tomt mot skogsparti och allmänning ligger detta fantastiskt fina och väl omhändertagna kedjehus om 154 kvm byggt 1978.
Öppen hall med klinkergolv, parkettgolv och gråmålade väggar. Helrenoverat och snyggt kök med stor matplats framför stort fönster och i öppen planlösning mot vardagsrum, också det med parkettgolv, stora fönster och utgång till baksidans fantastiska insynsskyddade trädgård med gräsyta och verandadel med sol större delen av dagen. 2 sovrum med parkettgolv och ljusmålade väggar/fondtapet. Nyligen renoverat, helkaklat badrum med dusch och nytt porslin. Tvättstuga med grovingång. Vitmålad trapp upp till övre plan. Stort allrum passande som "lekrum" med furugolv och vitmålade väggar. Rummet går med fördel av avdela om ytterligare sovrum behövs. 2 sovrum med parkettgolv resp laminatgolv och målade väggar/fondtapet. Nyligen renoverat, helkaklat badrum med hörnbadkar och nytt porslin. På tomten om 408 kvm finns förutom baksidans matgruppsplats, även plats för utemöbler på framsidan med eftermiddags- och kvällssol. Garage om ca 40 kvm men också plats för ytterligare bilar på uppfarten.


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
41 514 kr/år
Tomtarea
408 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-05-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna kedjehus på Odalvägen såldes av oss 2018-05-24. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Odalvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.