Håtunavägen 1 E, B1404 / Stationslunden, Bålsta / Bålsta / Håbo / Nyproduktion

Uthyrningsdel / 3 + 1 rum och kök / Högst upp med två balkonger

Bålsta, Brf Stationslunden 1
Slutpris
3 295 000 kr
Boarea
118 kvm
Avgift
7 621 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håtunavägen 1 E, B1404 såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Bålsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stationslunden, Bålsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Öppet Hus hos MÄKLARHUSET i Kungsängen. Ring 08-58171530 för tid.
Uthyrningsdel / 3 + 1 rum och kök / Högst upp med två balkonger!
Inflyttning 2021. Unik lägenhet högst upp med uthyrningsdel. Perfekt för familjen där något barn vill bo med egen ingång eller i de fall där man vill få bra ekonomi i sitt boende och väljer att hyra ut. Det är stor efterfrågan på mindre bostäder nära pendeltåg varför intresset att hyra ut den kommer att vara god. Dubbla balkonger. Lägenheterna i Stationslunden är framtagna av SPG och prisbelönta arkitektkontoret Tengboms (arkitekt Rémi Mazzenga). Gångavstånd till centrum och pendeltåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Stationslunden i Bålsta

Här ges möjlighet att flytta in i en helt ny lägenhet. Gångavstånd till centrum och pendeltåg. Vacker natur runt knuten och närhet till badplats.

Fritid och service

En av de roligaste sakerna med området är att Bålstas invånare verkar trivas så bra! De berättar gärna om fördelen med att leva med bra kommunikationer nära platser som Stockholm, Arlanda och Uppsala. Men också om att det är skönt att komma hem till lugnet, tryggheten, den vackra naturen och Mälarens vatten. Kommunen erbjuder fina badplatser, golfbanor, simhall, vandring- och cykelleder, ishall, skidspår och mycket annat. I Bålsta centrum finns det mesta man behöver i vardagen som t.ex. banker, apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, café och restauranger.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bl.a. lokala bussar, SJ (regionaltåg reser du till exempelvis Sundbyberg på 22 minuter och Stockholms central på 30 minuter), Pendeltåg (resan till Odenplan i Stockholm tar ca 35 minuter). Buss till Arlanda går var 30:e minut under rusningstrafik och däremellan med var 60

Skolor och barnomsorg

Området rymmer flera förskolor och skolor samt en gymnasieskola. För mer information se: https://www.habo.se/utbildning-och-barnomsorg.html

Kulturmiljö utöver det vanliga

Håbo kommun är ovanligt rik på kulturhistoria. Du kan bland annat besöka fem kyrkor, en riktig fornborg, Skokloster slotts unika 1600-tals miljöer och såklart Åbergs museum.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.