Behållare Behållare
Dela
Björklinge, Uppsala
Referensnummer
540 681
Rum
5 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Björklinge

Björklinge är ett barnvänligt bostadsområde med mestadels villor men även ett antal bostadsrätter och hyresrätter. Här finns gott om grönområden och skog med trevliga promenadstråk.

Fördelar med området

Lugnt Parker/Grönområden Skidspår Bussar Sport och friluftsliv Motionsspår Tryggt Restauranger Barnvänligt Lätt att parkera bilen Badstrand

Kommunikation

Från Björklinge nås Uppsala på ca 20 minuter med bil via Länsväg 600. Pendlar du till södra Uppsala eller Stockholm ligger E4:ans påfart enbart några minuters körtid från centrala Björklinge. Regelbundna avgångar med UL:s regionsbussar tar dig till Uppsala och Tierp.

Fritid och friluftsliv

Björklinge erbjuder ett rikt föreningsliv med bl.a. innebandy, ishockey och fotboll för den aktiva familjen. Dessutom finns här ett gym, en padelbana samt ett utegym. Fina elljusspår och härlig blandskog bjuder in till långa promenader. Vid Långsjön finns även ett flertal badplatser, däribland Sandviksbadet med omklädningshytter, hopptorn och beachvolleyplan. Om vädret tillåter finns vintertid möjlighet att åka skridskor och skidor på Långsjöns is samt att närområdet erbjuder flera fina pulkabackar.

Service

Vid Björklinge Centrum finns matbutik, post- och spelombud, distriktssköterska och veterinär. I området finns flertalet restauranger, frisörer, fotvård och massörer. Det finns dessutom ett bibliotek.

Skola och barnomsorg

I Björklinge finns ett stort antal förskolor samt två skolor, en för Åk. F-5 och en för Åk. 6-9.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.