Ärtvägen 5B

Ärtvägen 5B

Slutpris

3 700 000 kr


Enköping

Ärtvägen 5B


Slutpris
3 700 000 kr

Enköping

Charmigt timmerhus i Prinsbo!

Äntligen ett hus för dig som vill bo med naturen runt hörnet men ändå med närheten till allt vad staden har att erbjuda. Redan när du kliver innanför grinden så förstår du att det här är något unikt. I detta charmiga timmerhus erbjuder utsidan lika mycket som insidan. Stora stenbelagda (betong som ser ut som sten som är väldigt underhållsfritt) uteplatser som delvis är under tak, damm, förråd, gäststuga och vedbod. Här är stället som vänner och familj garanterat vill samlas kring under sommarhalvåret. Tomten är stor och är mestadels helt insynsskyddad. I trädgården trivs alla dess blomster, kryddor, bär och grönsaker. Flera av dessa är mångåriga och en köpare kan njuta av en prunkande trädgård i en lång tid framöver. Men även insidan speglar samma härliga känsla som utsidan. Planlösningen fördelar sig på ett rejält kök, vardagsrum i öppen planlösning mot kök med täljstenskamin, två sovrum (möjlighet till tre), sovloft och helkaklat badrum med bastu. Huset är energieffektivt med installerad bergvärme.
Stora delar av huset har öppet upp till nock vilket gör att huset känns väldigt luftigt.
Är man intresserad av att köpa tomten som ligger bredvid innefattande garage och ett mindre gästhus finns den möjligheten i samråd med säljaren.
I Prinsbo bor du med närhet till Bredsands långa stränder (ca 800 m) och ca 6 km till Enköping. Huset ligger naturnära. Här har du tillgång till skog att plocka både blåbär och svamp i, och många fina promenadstråk. Här finns även plats för mycket lek och glädje för barn. Bredsands långa stränder kan avnjutas både för sol och bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ett riktigt paradis som har mycket att erbjuda.
Varmt välkomna till ett hus med ett stort mått av livskvalité


Boarea/biarea
95/10 kvm
Driftkostnad
34 709 kr/år
Tomtarea
2 027 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-09-25

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Ärtvägen såldes av oss 2022-09-25. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Ärtvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.