Fotbollsgatan 28 / Gröngarn / Enköping

Enplansvilla på Gröngarn!

Slutpris
4 210 000 kr
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
33 775 kr/år
Tomtarea
857 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Fotbollsgatan såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Fotbollsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam enplansvilla på hörntomt i attraktiva villaområdet Gröngarn. Närhet till grönområden, förskola, skola och endast en kort promenad till Stora Torget! Villan byggdes 1994 och har en boarea om ca 150 kvm med 4 rum och kök varav 3 sovrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fina ljusinsläpp och stora ytor. Vardagsrummet har öppen spis med braskassett. Här får man även familjelivets vardag att fungera med dubbla badrum, varav ett av badrummen har både hörnbadkar, dusch och bastu. Praktiskt med groventré och rymlig tvättstuga med ingång direkt från carporten. Fristående, isolerat garage med plats för en bil samt carport. Stor uteplats på den i stort sett insynsskyddade baksidan i bästa syd-västläge med många soltimmar. Mittemot huset ligger en av samfällighetens lekplatser där man har koll på barn eller barnbarn från köket. Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.