Fotbollsgatan 28

Fotbollsgatan 28

Slutpris

4 210 000 kr


Gröngarn— Enköping

Fotbollsgatan 28


Slutpris
4 210 000 kr

Gröngarn— Enköping

Enplansvilla på Gröngarn!

Trivsam enplansvilla på hörntomt i attraktiva villaområdet Gröngarn. Närhet till grönområden, förskola, skola och endast en kort promenad till Stora Torget! Villan byggdes 1994 och har en boarea om ca 150 kvm med 4 rum och kök varav 3 sovrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fina ljusinsläpp och stora ytor. Vardagsrummet har öppen spis med braskassett. Här får man även familjelivets vardag att fungera med dubbla badrum, varav ett av badrummen har både hörnbadkar, dusch och bastu. Praktiskt med groventré och rymlig tvättstuga med ingång direkt från carporten. Fristående, isolerat garage med plats för en bil samt carport. Stor uteplats på den i stort sett insynsskyddade baksidan i bästa syd-västläge med många soltimmar. Mittemot huset ligger en av samfällighetens lekplatser där man har koll på barn eller barnbarn från köket. Varmt välkommen på visning.


Boarea
149 kvm
Driftkostnad
33 775 kr/år
Tomtarea
857 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-27

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Fotbollsgatan såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Fotbollsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.