Herrgården 28

Herrgården 28

Slutpris

3 425 000 kr


Herrgården— Enköping

Herrgården 28


Slutpris
3 425 000 kr

Herrgården— Enköping

Äntligen ett hus till salu i fina Herrgården

Äntligen finns ett hus till salu i mysiga Herrgården. "Bo som Lotta på bråkmakargatan" med snickarglädje och lummiga tomter. Det här är verkligen en lantlig idyll men ändå med närhet till allt vad staden erbjuder. Huset präglas av en hel del äldre charm såsom vackra trägolv, ljusa väggar, fina fönster och ett platsbyggt kök med infällda luckor. Huset fördelar sig på Kök med en rejäl matplats med rum för flera gäster kring bordet. Fyra sovrum vilket ger plats för den stora familjen, två badrum och en rymlig källare som är perfekt som förrådsutrymme eller sällskapsytor, bastu med dusch för mysiga spakvällar och en rymlig tvättstuga. Uppvuxen lättskött trädgårdstomt med en stor altan där man kan njuta av både sol och skugga. Grusad uppfart för bilarna samt en mindre redskapsbod. Enköping som stad är även känt för sitt pendlarvänliga läge då närheten till flera större städer finns. Du tar dig till Stockholm med bil på 50 min, Uppsala 30 min och Västerås 20 min. Huset ligger nära förskola, lekplats (mitt emot tomten), Nybyggd grundskola, Enköpings tågstation samt en busshållplats precis utanför bostadsområdet.

Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité!


Boarea/biarea
112/44 kvm
Driftkostnad
36 734 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-09

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Herrgården såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Herrgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.