Österunda Sonkarby 5 / Fjärdhundra / Enköping

Naturskönt belägen gård om ca 51,1 ha - ca 2 mil från Enköping!

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea/biarea
272/70 kvm
Tomtarea
51.2 ha
Fastigh.bet
ENKÖPING SONKARBY 1:4
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna gård på Österunda Sonkarby såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra samt även på Österunda Sonkarby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österunda Sonkarby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturskönt belägen gård om ca 51,1 ha - ca 2 mil norr om idylliska småstaden Enköping.

Vackert, lantligt läge i ett omväxlande skogs och åkerlandskap med endast ca 4 mil till Uppsala och ca 9 mil till Stockholm. Areal om ca 51,1 ha fördelat på ca 26 ha åker, ca 7 ha bete och ca 17 ha skog.
Boningshuset (bostadshus 1) med byggår 1915 om ca 173 kvm är i 1 1/2-plan med källare, våningsplanen fördelar sig bl a på kök med matplats, vardagsrum, 5 rum och två badrum samt ett rum med utgång till balkong.
På fastigheten finns ytterligare ett hus (bostadshus 2), byggår 1920 om ca 99 kvm fördelat på 1 1/2-plan, våningsplanen fördelar sig bl a på kök med matplats, vardagsrum, 3 rum och badrum.
På fastigheten finns även ett flertal byggnader - ladugård inrett till stall med 17 st boxar, sadelkammare, spolspilta och vatten indraget. Loge med lägenhet, byggår 2012 om ca 60 kvm med kök och matplats i öppen planlösning med vardagsrum, ett sovrum samt Wc/dusch. I logen finns även en inredd stalldel med 4 st boxar (med möjlighet att inreda fler) och stora ytor som gjord för midsommarfesten och dans! F d magasin som används som vedbod/förråd, 4 st lösdrifter med indragen el samt vatten (3 st med värmekabel och vattenkopp med värme i) hagar, hönsgård, hundgård och jordkällare. Fiskemöjligheter i närbelägna Ryssjön och jaktmöjligheter på fastigheten finns. I närområdet går det att finna fina ridvägar och ett nybyggt ridhus finns på nära håll. Fjärdhundra (ca 14 km) och Örsundsbro (ca 17 km) samhälle erbjuder skola från åk F-9. I Fjärdhundra finns bl a en mindre matbutik samt en restaurang och i det något större samhället Örsundsbro finns bl a ICA-affär med postservice, vårdcentral, tandläkare, restaurang, bibliotek.

Varmt välkommen med Din visningsanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten