Fältvägen 4 / Grillby / Enköping

Exklusivt enplanshus i Grillby

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
25 868 kr/år
Tomtarea
1 214 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Fältvägen såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Fältvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fältvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I natursköna Grillby finner du detta påkostade hus i mycket gott skick från 2015. Huset erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av stora fönster, fina snickerier, stora sällskapsytor och vackra parkettgolv.
Huset erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv, vardagsrum med stora fönster, stort ljust kök med gott om bänkytor och plats för flera gäster kring bordet, fyra sovrum, två helkaklade badrum, allrum och en praktisk tvättstuga med groventré.
Trädgården är lättskött med tre stora trädäck där man kan njuta av sol hela dagen. Här finns elektriska markiser med belysning och vindskydd som gör att man mer än gärna vistas utomhus. På tomten finns även en "spadel" med en påkostad vedeldad bastu, relaxrum, spabad, platsbyggd bar och utedusch. I trädgården finns både fruktträd och perenner.
Här bor ni i en barnfamiljsidyll belägen ca 15 min med bil från Enköping, 20 min till Bålsta och 45 min till Stockholm. I området kan barnen leka fritt med närhet till skola, förskola, fotbollsplan, vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.