Aspbolsvägen 11

Aspbolsvägen 11

Slutpris

2 100 000 kr


Järlåsa— Uppsala

Aspbolsvägen 11


Slutpris
2 100 000 kr

Järlåsa— Uppsala

Fritidshus på sjötomt med soligt sydvästläge!

På Aspbolsvägen 11 i Järlåsa finns nu detta ombonade fritidshus till salu! Huvudbyggnaden är belägen på tomtens högsta punkt i ett fritt, ostört läge med en fantastisk fin utsikt över sjön. Fastigheten har en egen strandlinje om ca 60 meter i anslutning till allmänning. Här kan ni få er egna privata oas då det är näst sista fastigheten längs en ostörd liten väg. Nedanför husets soliga altan finns en egen brygga med båtplats att njuta vid under varma sommardagar. Stennässjön erbjuder bra fiske för den intresserade - men observera att sjön är grund och man får därav endast ha elmotor. Ett stenkast från tomten finns ett fint klippbad med sandbotten - vilken dröm!

Bostadshuset om 36 kvm består av hall, vardagsrum, kök och ett sovrum. En mysig öppen spis med insats samt en vedspis i köket bidrar till uppvärmningen. Utöver huvudbyggnaden finns ett gästhus för extra sängplatser, ett bastuhus med mulltoa samt en redskapsbod. Huset har idag endast sommarvatten. Mulltoalett finns i anslutning till den vedeldade bastun med tvättmöjlighet. Med utgång från vardagsrummet når ni husets altan som erbjuder er sol från morgon till kväll tack vare det höga läget i sydväst.

Säljarna har beställt ett vinterisolerat pumphus och filteranläggning för att förbättra vattenkvalitén. Arbetet har påbörjats nu i juli och planeras vara klart i slutet av augusti. Vattnet kommer ej att dras in i huset men det kommer vara förberett för att en ny ägare ska kunna göra detta.

Från Uppsala når ni Aspbolsvägen på ca 30 minuter och från Stockholm på ca 60 minuter. Närmaste mataffär finns 3 km från huset Handlarn i Järlåsa. Buss 848 går 3 km från huset och tar er in till Uppsala på 35 minuter.

Vid försäljning av denna fastighet kommer friskrivningsklausul att tillämpas.

Välkommen på visning!


Boarea
36 kvm
Driftkostnad
16 062 kr/år
Tomtarea
2 310 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Aspbolsvägen såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Järlåsa samt även på Aspbolsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.