Björkkällevägen 49 / Alsike / Knivsta

Lantligt läge med goda grönytor

Slutpris
2 870 000 kr
Boarea/biarea
170/35 kvm
Driftkostnad
42 433 kr/år
Tomtarea
1 280 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2019-11-04
Bostaden är såld!

Denna villa på björkkällevägen såldes av oss 2019-11-04. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på björkkällevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alsike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Björkkällevägen 49 finns nu chansen att utforma hemmet ni alltid velat bo i! Detta friliggande hus är beläget i enskilt läge och har potential för att skapa drömboendet. Huset är placerat på en stor tomt som lämpar sig utmärkt för lek och spring för barnen och/eller fina utrymmen för den trädgårdsintresserade. Tomten omges av en lummig grönska som skyddar mot insyn och en stor grusad uppfart med plats för gästerna som kommer på besök.

Huset är delvis i behov av renovering, vilket innebär möjlighet att skapa något helt nytt och unikt från grunden och därmed påverka materialval, utrustning och mycket mer! Husets uppvärmning är bergvärme och under kalla vinterdagar kan du även elda i braskaminen, för att sprida mysfaktor till hemmet. Köket renoverades 2018. Från köket når du altanen där du kan ta ett svalkande dopp i poolen eller njuta av härliga grillkvällar. Huset har delvis försetts med 3-glasfönster och fiber är indraget 2018.

Alsike är ett geografiskt välplacerat område för dig som enkelt vill kunna ta dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt område med närheten till naturen. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. I Alsike finns flertalet skolor, förskolor, pizzeria, motionsspår och skogsområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.