Björkkällevägen 49

Björkkällevägen 49

Slutpris

2 870 000 kr


Alsike— Knivsta

Björkkällevägen 49


Slutpris
2 870 000 kr

Alsike— Knivsta

Lantligt läge med goda grönytor

På Björkkällevägen 49 finns nu chansen att utforma hemmet ni alltid velat bo i! Detta friliggande hus är beläget i enskilt läge och har potential för att skapa drömboendet. Huset är placerat på en stor tomt som lämpar sig utmärkt för lek och spring för barnen och/eller fina utrymmen för den trädgårdsintresserade. Tomten omges av en lummig grönska som skyddar mot insyn och en stor grusad uppfart med plats för gästerna som kommer på besök.

Huset är delvis i behov av renovering, vilket innebär möjlighet att skapa något helt nytt och unikt från grunden och därmed påverka materialval, utrustning och mycket mer! Husets uppvärmning är bergvärme och under kalla vinterdagar kan du även elda i braskaminen, för att sprida mysfaktor till hemmet. Köket renoverades 2018. Från köket når du altanen där du kan ta ett svalkande dopp i poolen eller njuta av härliga grillkvällar. Huset har delvis försetts med 3-glasfönster och fiber är indraget 2018.

Alsike är ett geografiskt välplacerat område för dig som enkelt vill kunna ta dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt område med närheten till naturen. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. I Alsike finns flertalet skolor, förskolor, pizzeria, motionsspår och skogsområden.


Boarea/biarea
170/35 kvm
Driftkostnad
42 433 kr/år
Tomtarea
1 280 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2019-11-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Björkkällevägen såldes av oss 2019-11-04. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Björkkällevägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.