Faktorns Gata 11 A

Faktorns Gata 11 A


Knivsta

Faktorns Gata 11 AKnivsta

Välplanerad ljus 1:a i centrala Knivsta!

*** Lägenheten säljs till fast pris - kontakta ansvarig mäklare för att boka visning ***

Här kan du nu bli ägare till en mycket välplanerad 1:a belägen i fastighet från 2014 med hiss från markplan. Bo i ett oslagbart läge endast ett stenkast från all service i Knivsta, perfekt läge för dig som pendlar!

Planlösningen kombinerar kök, matplats, vardagsrum och sovrum och det finns dessutom möjlighet till utomhusvistelse tack vare den rymliga balkongen. De genomgående ljusa ytskikten och de stora fönsterpartierna gör att bostadens 31 kvadratmetrar upplevs ljusa och luftiga. Köket är neutralt inrett vilket gör att du enkelt sätter din egen stil här och det har även en full maskinell maskinpark med bl.a. inbyggd micro och diskmaskin. I badrummet kan du förutom att ta en skön dusch också tvätta då rummet är inrett med en smidig kombitvättmaskin.

I Knivsta centrum bor du bara ett stenkast från tågstationen, perfekt för den som pendlar. Det finns gott om avgångar med buss till Uppsala, Sigtuna och Norrtälje och ni når snabbt Uppsala, Arlanda och Stockholm med tåg. I centrala Knivsta finns ett flertal matbutiker, frisörer, restauranger, skolor och service. I närområdet finns också sjön Valloxen och Särstabadet. Här har du också närhet till skog och natur och i naturreservatet Lunsen finns flera fina vandringsleder, perfekt för motion, rekreation och avkoppling. Hit kan du vandra från Knivsta station via Upplandsleden.


Boarea
31 kvm
Avgift
1 996 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Faktorns Gata såldes av oss 2023-11-09. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Faktorns Gata.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad