Gästgivarvägen 1F

Gästgivarvägen 1F

Slutpris

1 700 000 kr


Knivsta

Gästgivarvägen 1F


Slutpris
1 700 000 kr

Knivsta

Luftig tvåa med egen uteplats och låg avgift!

Välkommen till denna ljusa tvåa med egen ingång i markplan och en fantastik uteplats i populära Brf Gärdet i Knivsta! Bo med trädgårdkänsla men med bekvämligheten av att bo i lägenhet! Här bor ni bekvämt med gångavstånd till gym, mataffärer och allmänna kommunikationer i en stabil förening med låg månadsavgift.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, vardagsrummet som rymmer både soffa och arbetsplats har stora fönsterpartier mot syd. Den öppna planlösningen mot det modernt inredda köket rymmer matplats för 4-6 personer. Sovrummet nås från vardagsrummet via en diskret skjutdörr, här får ni plats med både dubbelsäng och garderober. Från den praktiska hallen med golvvärme och skjutdörrsgarderober når ni badrummet med stilrent kakel och klinker, golvvärme och garderober. Den soliga altanen som hör till lägenheten och ligger skyddat och avskilt. Här skapas känslan av att ha en egen liten trädgård!

Här bor du i ett lugnt område och på bekvämt avstånd når du livsmedelsbutiker, restauranger, butiker och kommunikationer. Idrottsanläggning för idrott och kultur med idrottshallar, ishall, padelbanor, restaurang och en scenkonstlokal där det ges konserter finns som närmsta granne. Även Hälsohuset som erbjuder gym, bad och gruppträning för alla åldrar. En kort promenad tar dig till tågstationen med goda allmänna kommunikationer.


Boarea
58.2 kvm
Avgift
2 248 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2021-03-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gästgivarvägen såldes av oss 2021-03-30. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Gästgivarvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.