Kolugnsvägen 98 / Knivsta

Väldisponerat gavelradhus i två plan

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
107.7 kvm
Avgift
6 177 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på kolugnsvägen såldes av oss 2020-01-29. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på kolugnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kolugnsvägen 98 och detta radhus med gavelläge!

Här bor du i ett lugn och fridfullt område med avstånd från större vägar. Inte långt från bostaden finner du skogen samt en promenad bort Knivstas elljuspår. Bostaden erbjuder två uteplatser, en i anslutning till entrén och den andra på bostadens baksida där grönskan sommartid skapar en privat känsla.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall, två badrum, varav ett utrustat med dusch och det andra med bl.a. badkar och tvättpelare. Ett rymligt kök med plats för hela familjen, ett vardagsrum som rymmer både större soffgrupp samt matsalsgrupp. Samlat på det övre planet finner ni bostadens tre sovrum. Goda förvaringsmöjligheter finns tack vare isolerat förråd intill bostadens entré samt klädkammare på det övre planet.

Från Kolugnsvägen tar ni er enkelt till Knivsta centrum med dess bredda utbud. Här erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar du dig vidare till Stockholm Central på 29 minuter och till Uppsala Centralstation på 10 minuter. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. I Knivsta finns flertalet skolor och förskolor. Vidare finner ni Valloxen med sin uppskattade badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.