Timotejvägen 48 / Knivsta

Tvåplansradhus i lugnt och trivsamt läge!

Slutpris
2 625 000 kr
Boarea
114.5 kvm
Avgift
6 245 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-19
Bostaden är såld!

Denna radhus på timotejvägen såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på timotejvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta inbjudande tvåplansradhus i lugnt och trivsamt läge med avstånd från större vägar och skogen precis utanför fönstret. På Timotejvägen finns flertalet lekplatser och många lekkamrater till barnen. Här har du skola och förskola, mataffär, centrum och tågstation inom 1 km.

Huset är mycket väldisponerat och har entréplan med välkomnande hall, trevligt kök med vita luckor, laminatbänkskiva, grått kakel och plats stor matplats. I anslutning till hall och kök finns ett helkaklat badrum med dusch, handdukstork, wc och kommod. Vidare finner ni ett stort vardagsrum med utgång till altanen och baksidan, där skogen ringar in trädgården på ett behagligt sätt. På nedre plan finns ett sovrum och ett matrum som vid behov istället an nyttjas som sovrum. En trappa upp finns ytterligare två sovrum och ett stort badrum med badkar och tvättmaskin. Utöver altanen på baksidan så finns det även ett trädäck på framsidan i anslutning till förråd och entré. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns i ett förråd i anslutning till garaget.

För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar det endast 29 minuter till Stockholm Central och 10 minuter till Uppsala Centralstation. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. I Knivsta finner ni flertalet skolor och förskolor. Via en promenad på kring 15 minuter från bostaden nås Valloxen med badplats. På andra sidan Gredelbyleden finner ni elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.