Kastanjevägen 11

Kastanjevägen 11


Örsundsbro— Enköping

Kastanjevägen 11Örsundsbro— Enköping

Välskött enplans-villa med pool i högt & fint läge i omtyckta Örsundsbro!

Välkomna till denna välskötta enplansvilla i omtyckta Örsundsbro! Huset flyttades till denna plats under 2009 och har därefter genomgått stora renoveringar under åren. Tomten är välplanerad med ett högt läge i tre nivåer som skapar olika ytor för gräsytor, pool och en privat terrass på baksidan. Utöver allt detta har ni direkt närhet till vatten för familjens utflykter.

När ni kliver in i hallen möts ni av ljusa väggar och vackra parkettgolv genomgående i huset. Vardagsrummet & matsalen formar en social och öppen planlösning, perfekt för umgänge med både familj och vänner. I direkt anslutning finns köket med köksinredningen som består av vita skåpluckor med rostfria handtag, en elegant bänkskiva i granit, och kakel som fungerar som stänkskydd på väggen. I bostaden finns även tre sovrum i olika storlekar, varav två erbjuder gott om förvaring i garderober och det andra har tillgång till en rymlig klädkammare. Badrummen är helkaklade och välplanerade där det stora har tillgång till badkar, dusch och bastu. Med direkt entré ifrån bostaden finns också ett välsorterat förråd.

Örsundsbro är ett trivsamt samhälle som har bl a livsmedelsaffär, butiker, vårdcentral och flera förskolor samt skola från F-9. Örsundaån ligger inom kort promenadavstånd där trevlig småbåtshamn finns och för den badsugne är det ca 4,5 km till Alstasjön. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss genom lättillgänglig påfart till väg 55. Ca 2,5 mil till Uppsala, ca 2,4 mil till Enköping och ca 3 mil till Bålsta.

Välkomna hem!


Boarea/biarea
170/10 kvm
Driftkostnad
58 490 kr/år
Tomtarea
1 112 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Kastanjevägen såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Kastanjevägen.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även English.
William Skage
Assisterande mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad