Regnmolnsvägen 6C

Regnmolnsvägen 6C

Slutpris

2 540 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Regnmolnsvägen 6C


Slutpris
2 540 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Välplanerad 4 rok med altan i barnvänligt område

I populära och naturnära Fullerö Hage finner ni denna stilrena och yteffektiva fyrarumslägenhet i gavelläge och med stor altan i utmärkt solläge! Här finns möjlighet att förvärva ett modernt boende i ett expansivt område där du har närhet till fin natur, skidspår och lekparker utan att behöva göra avkall på service och kommunikation.

Bostaden är lugn belägen på en höjd och erbjuder en genomgående välplanerad planlösning med ett välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum för mer rymd, tre sovrum i varierande storlekar samt ett väl tilltaget badrum med både tvättmaskin och torktumlare. En av bostadens höjdpunkter är den stora altanen i fantastiskt solläge som sommartid blir en förlängning av vardagsrummet. Utöver god förvaring i en klädkammare och flertalet garderober disponerar bostadsrättshavaren över ett externt förråd.

Som medlem i Brf BoKlok Saturnus har du tillgång till föreningens trevliga innergårdar med stora gräsytor, grillplats, sandlåda och odlingsmöjligheter. Föreningen erbjuder även 56 parkeringsplatser med elplint (188 kr/mån).

I Fullerö Hage växer ett nytt bostadsområde fram med blandad bebyggelse och service i form av närbutik, bensinstation, biltvätt, bilverkstad och förskola. På sikt finns även planer för bl.a. skola, idrottshall, padelhall, restaurang och ytterligare en förskola. I närliggande Storvreta hittar du dessutom gym, frisör, apotek och restauranger m.m. Som boende i Fullerö Hage har du möjlighet till ett rikt friluftsliv omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Närhet till sportaktiviteter finner du i Storvreta och Uppsala. Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfart till E4 och länsväg 290, En cykelväg tar dig till Storvreta där Upptåget stannar och UL:s regionbuss nr 110, 115 och 823 tar dig till Uppsala.

Välkommen hem!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 651 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Regnmolnsvägen såldes av oss 2021-09-23. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Regnmolnsvägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.