Stackmolnsvägen 57

Stackmolnsvägen 57

Slutpris

2 300 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Stackmolnsvägen 57


Slutpris
2 300 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Flytta till ett välplanerat och naturnära 2-plans hus med flexibel planlösning!

Villan byggs i Fullerö Hage, en ny stadsdel endast ca 15 minuter från Uppsala Centrum med utmärkt pendlarläge och närhet till skog samt natur!

Det populära 2-planshuset säljes till fast pris om 4 850 000 kr och erbjuder en flexibel planlösning med utrymme för den stora familjen - här bor Ni på 145 kvm, 5 r o k fördelat i två plan med möjlighet att skapa ytterligare 2 sovrum, ett i vardera plan. Vidare finns i entréplanet ett stort kök i öppen planlösning med vardagsrummet, ett badrum och en tvättstuga med groventré. På övreplan finns ett rymligt allrum och ett badrum.

Tomten är grovplanerad och säljes i befintligt skick. Anslutningsavgift för VA ingår i priset, anslutningsavgift för el och fiber betalas av köparen.
Möjlig byggyta är 90 kvm och möjlighet finns att uppföra t ex garage, carport och/eller förråd enligt gällande Attefallsregler. Granne ska få bygga Attefallshus, garage, carport eller förråd närmare tomtgräns än 4 meter.

Priset 4 850 000 kr inkluderar tomt och totalentreprenad för huset, varav tomtpris 2 300 000 kr. Mäklaren förmedlar endast tomten och köparen förbinder sig att teckna separat entreprenadavtal direkt med Anebyhus.

Kontakta Mäklarhuset för mer information
Kontaktuppgifter till Ottilia Seifi Sjöberg, Mäklarhuset
070-9606053 / ansvarig fastighetsmäklare
ottilia.seifi@maklarhuset.se

Kontakta Anebyhus för mer information
Kontaktuppgifter till Niclas Hoffström, Anebyhus
072-6442460, /ansvarig hussäljare
niclas.hoffstrom@anebyhusgruppen.se

Anebyhusgruppen AB är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. De producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för i huvudsak den svenska marknaden. De bedriver entreprenadverksamhet och projektutveckling samt producerar och monterar åt kunden BoKlok, som ägs av Skanska och IKEA.

I Fullerö Hage växer ett helt nytt bostadsområde med varierad bebyggelse fram. Det finns bostadsrätter, hyresrätter och friliggande villor samt radhus. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, finns Molnets förskola som ligger i direkt anslutning till den planerade vattenparken och skogen.
Här bor du med naturen runt knuten med närhet till Storvreta samhälle där bl a matbutiker, skola åk F-9 och tågstation finns. UL:s regionbuss nr 110 och 115 tar er till Uppsala Centralstation med avgång var 30:e minut under vardagar. Den bilburne pendlaren tar sig smidigt vidare norr-/söderut via påfarten till E4:an i närheten av bostaden.

Varmt välkommen med Er intresseanmälan!


Driftkostnad
38 300 kr/år
Tomtarea
1 048 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
UPPSALA FULLERÖ 21:89
Såld
2021-01-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.