Stackmolnsvägen 89 D

Stackmolnsvägen 89 D

Slutpris

1 725 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Stackmolnsvägen 89 D


Slutpris
1 725 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Ljus och inbjudande 2:a med balkong i bästa söderläge!

Med ett underbart gavelläge mot trafikfri innergård finner du denna välplanerade 2:a med solig balkong!

Välkomnande och ljus bostadsrätt om 53 kvm som erbjuder entré in i hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderob samt ett väl tilltaget badrum med kaklade väggar samt våtrumsmatta.
Badrummet är inrett med bl a Wc, handfat med kommod och duschplats samt tvättmaskin, för den som önskar går det även att sätta in en torktumlare bredvid tvättmaskinen då det är förberett för sådan.
Sovrummet som har fönster i två väderstreck är också det rymligt och en väl tilltagen klädkammare om ca 5 kvm med gott om plats för extra förvaring finns i direkt anslutning till sovrummet.
Vidare finns ett praktiskt kök med matplats i öppen lösning med vardagsrummet. Den öppna planlösningen inbjuder till social samvaro - här finns det gott om plats att duka fram för t ex lunch-/eller middagsbjudning!
I köket har det installerats en diskmaskin bredvid den kombinerade kylen/frysen och plats för mikro finns i ett av väggskåpen, det finns gott om vägg-/bänkskåp som ger bra förvaringsmöjligheter. Från köket/vardagsrummet nås den rymliga och möblerbara balkongen. Balkongen är belägen mot en lugn, trivsam innergård och härifrån kan Du njuta av härlig sol från tidig förmiddag fram till kvällen!
Bostadsrätten har genomgående stora fönster och högt i tak som tillsammans med den öppna planlösningen ger en härlig samt välkomnande känsla av ljus och rymd.
Ett externt förråd om ca 5,5 kvm finns i nära anslutning till bostaden och parkeringsplats med elplint för 188 kr/månad finns att hyra för föreningens medlemmar. Den gemensamma innergården med b l a stationär grillplats, sandlåda och gräsmattor samt pallkragar finns att disponera för föreningens medlemmar.

I Fullerö Hage växer ett nytt bostadsområde fram med blandad bebyggelse och service i form av närbutik, bensinstation, biltvätt, bilverkstad och förskola. På sikt finns även planer för bl a idrottshall, restaurang och ytterligare en förskola samt skola (skolskjuts trafikerar i området idag).
I närliggande Storvreta hittar du dessutom gym, frisör, apotek och restauranger m m. Som boende i Fullerö Hage har du möjlighet till ett rikt friluftsliv omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Närhet till sportaktiviteter finner du i Storvreta och Uppsala. Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfart till E4 och länsväg 290, En cykelväg tar dig till Storvreta där Upptåget stannar och UL:s regionbuss nr 110 och 115 tar dig till Uppsala

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
53 kvm
Avgift
3 045 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.