Kungsgatan 52 D

Kungsgatan 52 D

Slutpris

2 450 000 kr


Centrum— Uppsala

Kungsgatan 52 D


Slutpris
2 450 000 kr

Centrum— Uppsala

Fin 2:a med centralt och eftertraktat läge!

Denna 2:a är belägen högst upp i huset med balkong i bästa sydvästliga läge och med direkt närhet till centrala Uppsala och centralstationen. En perfekt lägenhet för dig som söker ett bekvämt och trivsamt boende med extremt goda pendlingsmöjligheter samt med möjlighet att ta del av stadens puls i form av shopping, restaurangbesök och kanske en mysig promenad längs Fyrisån eller i stadsparken!

Bostaden är i genomgående gott skick och har en ljus och inbjudande känsla. Tack vare att boytan är hela 66 m²kan här erbjudas en rymlig hall med gott om förvaring och ett ljust modernt kök med generösa bänkytor, utrustning i rostfritt samt plats för matgrupp invid fönstret. Vidare finns ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt vacker fiskbensparkett och med utgång till balkongen. Här finns alla möjligheter till att bjuda över nära och kära för trevliga middagar då det finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet nås sovrummet med ett fint vitlaserat trägolv där det ryms en större säng samt övrig möblering som t.ex. skrivbord och här finns bra förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna. I anslutning till entrén finns bostadens kaklade badrum som har dusch med glasväggar samt en egen mindre tvättmaskin.

Som boende på Kungsgatan 52 D bor du med ett mycket eftertraktat cityläge! Du har inte bara det bästa pendlarläget i Uppsala, utan också allt tänkbart utbud i Uppsalas stadskärna, så som restauranger, affärer, gym och caféer, direkt utanför porten!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 839 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.