Björklundavägen 10

Björklundavägen 10

Slutpris

7 800 000 kr


Norby— Uppsala

Björklundavägen 10


Slutpris
7 800 000 kr

Norby— Uppsala

En av få stora hörntomter i Norby!

Välkommen till Björklundavägen 10, fastigheten som för första gången säljs utom familjen. Huset stod färdigt 1947 och välkomnade familjen att flytta in efter sommaren, närmare bestämt 1 september.
Tillbyggnaden 1979 har tillfört huset de social ytor som dagens familjer efterfrågar.

På med skidorna utanför huset och åk ut en runda i Hågadalen. Väl hemma i huset igen värmer ni er framför en sprakande brasa i öppna spisen i det stora vardagsrummet. Kanske till en pianospelande familjemedlem i andra änden av rummet? Här kommer ni trivas årets alla dagar. I trädgården finns utrymme för lek och odling, perfekt för stora som små. Möjligheterna är oändliga i detta hus i ett ytterst attraktivt läge på stor tomt.

Huset passar den stora familjen med stort kök och matplats, väl tilltaget vardagsrum, tre sovrum och ett badrum på entréplanet. Nere i källaren finns ett bibliotek som passar lika bra som ett sovrum. I källaren finns också uthyrningsdel med egen ingång, pentry, WC, sovrum och allrum. Uthyrningsdelen passar även perfekt för tonårsbarnen. Vidare i källaren finns även tvättstuga, duschrum och bastu.
Husets teknisk delar: fjärrvärme, luft/luft pump, självdragsventilation, kommunalt vatten och avlopp men det finns även en egen vattenbrunn för bevattning av trädgården.

Trädgården har många år av odling och skötsel bakom sig. Här finns fruktträd, bärbuskar, potatisland och mängder av vackra blommor. Mycket sköter sig självt för den som räds trädgårdsarbete men här finns också möjligheter, för den intresserade, att förvalta vidare den vackra trädgård som tidigare ägare har byggt upp.

Mycket trevligt läge i Norby med närhet till ICA Svamptorget, Malma- och Valsätraskolan, Stadsskogen och Hågadalens rekreationsområde. Nära till bussar som smidigt tar dig ner till centrum.


Boarea/biarea
108/108 kvm
Driftkostnad
49 978 kr/år
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-03-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.