Vaksalagatan 42B

Vaksalagatan 42B

Slutpris

2 900 000 kr


Höganäs— Uppsala

Vaksalagatan 42B


Slutpris
2 900 000 kr

Höganäs— Uppsala

30-talslägenhet med tidstypiska detaljer och balkong i soligt läge!

Med ett utmärkt läge nära Vaksala torg finner ni denna smakfullt renoverade och väldisponerade 2,5:a med genomgående ljusinsläpp. Vackra 30-talsdetaljer så som fiskbensparkett, tidstypiska stuckaturer och charmiga fönsterbrädor samspelar med moderna funktionella lösningar och skapar en unik bostad med härlig rymd.

Lägenhetens 68 kvm erbjuder en välkomnande hall som övergår i en stor inre möblerbar hall som angränsar till samtliga rum, ett klassiskt vitt kök med matplats för 4-6 personer samt ett vardagsrum där den trendiga tegelväggen knackats fram och med utgång till balkong i soligt sydöst-läge. Vidare finns ett ordentligt sovrum med praktisk förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar, sovrummet har fönster ut mot lugn insynsskyddad innergård. Lägenheten har ett exklusivt badrum i sobra färger inrett med dusch samt tvättmaskin och torktumlare för att förenkla i vardagen.

Den generösa takhöjden och den genomgående fantastiska fiskbensparketten ger lägenheten en härlig karaktär som måste upplevas på plats.

Välskött och representativ fastighet med grönskande innergård. Förening med god ekonomi som speglas i den låga belåningen om endast 1 415 kr/kvm. Bostadsrättshavaren disponerar över både vindsförråd och källarförråd.

Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du livsmedelsbutik, restauranger samt Kvarnengallerian, en liten familjär galleria vid Vaksala torg, med bland annat Ica-supermarket, apotek och systembolaget.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 576 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vaksalagatan såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vaksalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.