Sågargatan 13D

Sågargatan 13D

Slutpris

2 700 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Sågargatan 13D


Slutpris
2 700 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Välplanerade tvåa med dubbla balkonger och stor walk-in closet!

Välkommen till Sågargatan 13 D och Brf Magnus Ladulås! Bostaden erbjuder fönster i två väderstreck, två balkonger mot föreningens gröna och privata innergård samt en planlösning som skapar en inbjudande känsla! Här bor ni med närhet till både centrala Uppsala med allt vad det har att erbjuda men även med närhet till rekreation i form av grönområden som Stadsparken samt Fyrisån.

Bostaden har en öppen ljus känsla där rummen ligger i fil intill varandra och där den största balkongen finns i blickfånget när ni stiger innanför dörren i hallen. Vardagsrummet är det rum ni möter efter att ha hängt av er i hallen och här finns gott om plats för en större soffa för härliga höstkvällar - kanske framför en bra film? Innanför vardagsrummet hittar ni köket med utgång till den andra balkongen. Här har inget lämnats åt slumpen utan det finns det mesta ni kan kräva av ett modernt kök så som fullstor kyl och frys, ugn och micro i smidigt högskåp samt induktionshäll för snabb matlagning. Luckorna är vita klassiska och till detta har man valt stilrena detaljer som en mörk bänkskiva i laminat, vitt kakel samt infällda spotlights över arbetsbänken. Till höger från hallen sett finns sovrummet med sin generöst tilltagna skjutdörrsgarderob som inte bara fyller funktionen av en walk-in closet utan även kan nyttjas som ett kompakt arbetsrum utöver den vanliga förvaringen. Sist men inte minst finns självklart ett helkaklat badrum där det inretts med duschväggar i glas samt egen tvättmaskin samt torktumlare.

Här i Kungsängen/Industristaden bor man bra - nära till E-4:an, Resecentrum (tåg och bussar), Willys matvaruaffär, apotek, förskola, Uppsala Konsert och Kongress och förstås city med all möjlig handel. Här finns också Anna Petrus Park - Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour och skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. En fast grill finns också. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 661 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-09-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2021-09-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.