Viragatan 9

Viragatan 9

Slutpris

4 200 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Viragatan 9


Slutpris
4 200 000 kr

Kungsängen— Uppsala

Stilren 4:a med fint läge och stor balkong om ca 15 kvm!

På Viragatan 9 finner ni denna stilrena och ljusa lägenhet med ett bra läge i populära Kungsängen, här har ni nära till både stadspuls som härliga grönområden. Bostadens läge vid omtyckta Anna Petrus park ger den boende en fri utsikt och ingen direkt insyn till balkongen.

Lägenheten har inretts med genomgående tidlösa inredningsval där det vita temat bryts av med svarta detaljer. Det stora köket med öppen planlösning mot vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt, här finns även en praktisk flyttbar köksö för extra arbets-och avlastningsyta. I denna del av lägenheten har ni gott om plats för umgänge med familj och vänner och härifrån når ni även den rymliga balkongen som har fri utsikt mot parken. Från den rymliga hallen, med god förvaringsplats i skjutdörrsgarderob invid entrén, når ni de tre sovrummen varav de två större har skjutdörrsgarderober. De två badrummen är tidlöst inredda med kakel och klinkers samt handdukstork från Svedbergs, dusch och toalett . Lägenheten har dessutom en praktisk separat tvättstuga som har inretts med ytterligare förvaring.

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Viragatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, en förskola, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och populära Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen på visning!


Boarea
100 kvm
Avgift
5 429 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-04-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Viragatan såldes av oss 2021-04-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Viragatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.