Polhemsgatan 8

Polhemsgatan 8

Slutpris

2 250 000 kr


Rickomberga— Uppsala

Polhemsgatan 8


Slutpris
2 250 000 kr

Rickomberga— Uppsala

Generös takhöjd och vidsträckt utsikt!

Äntligen finns möjlighet att förvärva denna högt belägna tvårumslägenhet med fantastisk rymd och svårslagen, vidsträckt utsikt! Lägenheten återfinns på våning fyra av fem och erbjuder ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck som i kombination med den generösa takhöjden ger en lyxig och luftig känsla.

Lägenheten erbjuder genomgående stora rum och goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet och köket har en semiöppen planlösning som möjliggör för uppdukning av långbord och i köket finns goda arbetsytor. Balkongen vetter åt öst med morgon- och förmiddagssol där du kan avnjuta frukosten eller en lunch i goda vänners sällskap. Sovrummet är insynsskyddat och lugnt beläget och badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. För den som önskar ett barnrum eller hemmakontor finns potential att dela av matplatsen och skapa sig ett ytterligare rum. Detta är ett modernt och bekvämt boende i en aktiv bostadsrättsförening. Nyligen har föreningen bl.a. låtit installera 25 laddstolpar för elbil.

I Rickomberga bor du granne med Stabbyskogens promenadstråk, grillplatser, pulkabackar och fårhagar. På cykel tar du dig till Uppsalas stadskärna på cirka 10 minuter. För hundägaren finns flera hundrastgårdar och för den som vill promenera längre sträckor finns möjlighet att fortsätta vidare mot Hågadalen och Kung Björns hög. Närmaste skola är populära Eriksskolan, åk F-3, och nybyggda Tiundaskolan, åk F-9. Det finns även flera förskolor i området för de mindre barnen. På promenadavstånd nås busshållplats för stadsbuss som tar dig bl.a. till city och Stenhagen. Närmaste mataffär är ICA Supermarket Väst i Flogsta med ett brett utbud av livsmedel samt postutlämning. Cirka 3 km från bostaden finns även ICA Maxi, Systembolaget, Willys och Rusta m.m.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
73 kvm
Avgift
4 326 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-06-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Polhemsgatan såldes av oss 2021-06-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Polhemsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.