Tegnérgatan 40C

Tegnérgatan 40C

Slutpris

1 500 000 kr


Luthagen— Uppsala

Tegnérgatan 40C


Slutpris
1 500 000 kr

Luthagen— Uppsala

Perfekt läge med låg avgift!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta med en mycket låg avgift. Denna bostad är mycket välskött och ljus tack vare de stora fönsterpartierna som skänker bostaden med ett trevligt ljus. Vidare har bostaden ett fridfullt läge med ett kort promenadavstånd till Ekonomikum. Bostadsrättens avgift är endast om 1 853 kr/mån med värme, vatten och TV-basutbud.

Bostadsrättsföreningen HSB Brf 32 Astolf är en stor och välskött förening med en aktiv styrelse och god ekonomi. Bostadsrättsföreningens bostadsbyggnader stod färdiga 1950 och är mycket känd för att ha flera stora och välskötta innergårdar. Läs gärna mer på föreningens hemsida nedan.

På Tegnérgatan 40C bor du i hjärtat av attraktiva Luthagen med alla sina parkmiljöer och närhet till både Fyrisån och den lantliga miljön kring Stabbyskogen och dess öppna landskap. Från bostaden har du ca 5-6 minuters promenadavstånd till Ekonomikum samtidigt som bostaden är fullkomligt inbäddad i flertalet lummiga parkmiljöer. I närområdet finner du flera matbutiker såsom ICA Luthagens Livs och Coop samt Luthagens breda utbud av caféer och restauranger. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en kortare promenad eller cykeltur och den som pendlar har regelbunden busskommunikation från både Börjegatan och Luthagsesplanaden som tar dig ut till väg 55 eller in till Tågstationen.

Bostadsrätten är anvisad två källarförråd samt att det finns en tvättstuga i källaren av bostadshuset.

Välkommen att trivas i detta hem!


Boarea
25 kvm
Avgift
1 853 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.