Trädgårdsgatan 7A

Trädgårdsgatan 7A

Slutpris

6 650 000 kr


Fjärdingen— Uppsala

Trädgårdsgatan 7A


Slutpris
6 650 000 kr

Fjärdingen— Uppsala

Fullkomligt unik takvåning på eftertraktad adress!

Äntligen saluförs denna exceptionella takvåning på en av Uppsalas mest attraktiva centrala bostadsadress. Här får du njuta av en mycket ljus bostad med fri utsikt över både takåsar och slottet från bostadens takterrass som för övrigt vetter mot en fridfull och grönskande innergårdsmiljö. Denna våning har genomgående renoverats 2017 och har en generös takhöjd där den högsta punkten uppgår till ca 3,8 meter. För att nämna några bekvämligheter är bostaden oerhört tyst eftersom du varken har grannar ovanför eller bredvid dig, hiss från markplan (som även går till garaget), insynsskyddat läge samt att promenadavståndet till tågstationen tar ca 7 minuter. För den som har önskemål om ett extra sovrum går detta att skapa (se bifogad alternativ planlösning).

Det mycket uppskattade bostadsrättsföreningen Slottsträdgårdens byggnad restes 1995 med hela 41 lägenheter. Bostadsrättsföreningen genomsyrar en stadig ekonomisk ställning med en låg belåningsgrad där man stadigt amorterar ned sina lån i god takt (Se bifogad årsredovisning från 2020). I den låga månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv (Basutbud), bredband (1000/1000 Mbit) samt att bostadsrättsföreningen tecknat bostadsrättstilläggsförsäkring till sina medlemmar. Om man skulle få större besök har föreningen anordnat ett övernattningsrum som går att hyra. I föreningen finns det dessutom garage under huset (med separat kösystem) där du kan parkera bilen för 800 kr.

Vid Trädgårdsgatan bor du i området Fjärdingen och har hela stadskärnans utbud till ditt förfogande. Njut av kulturliv, shopping, välrenommerade restauranger och caféer. I närheten finn det flertalet vackra parkmiljöer såsom Botaniska trädgården, Stadsparken, Engelska parken och Fyrisåns årum. Det närliggande och anrika kvarteret Öfre Slotts ligger i närheten där du kan åtnjuta trevliga promenader i en svunnen tid. Från bostaden har du nära till stora arbetsplatser såsom Akademiska sjukhuset och universitetets institutioner.

Försäljningens genomförande:
- Ordinarie visning är inplanerad den 22 och 23 maj. Föranmäl dig tidigt genom att boka in dig på visningen på vår hemsida, allt för att undvika att gå miste om viktig information.

Varmt välkomna med er intresseanmälning!


Boarea
97 kvm
Avgift
4 488 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-05-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.