Luthagsesplanaden 26A

Luthagsesplanaden 26A

Slutpris

2 430 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 26A


Slutpris
2 430 000 kr

Luthagen— Uppsala

Yteffektiv tvåa med balkong och låg månadsavgift, ett stenkast från Campus Ekonomikum

I populära Luthagen, ett stenkast från Campus Ekonomikum, i det lätt igenkännliga gröna huset som sommartid kantas av röda rosor, med påtagligt 1930-tals charm, finner ni denna yteffektiva tvåa med bevarade originaldetaljer och balkong. Låg månadsavgift som även inkluderar bra bredband. En bostad ni inte vill missa!

Genomgående tilltalande interiör med ljusa väggar, parkettgolv och fiskbensparkett samt härlig rymd med ca 2,7 m i takhöjd och fönster med djupa nischer och fönsterbänkar av marmor.

Välkomnande entré genom säkerhetsdörr till hall med plats för ytterkläder invid hatthylla. Väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till balkong med härlig morgon- och förmiddagssol. Vardagsrummet är lättmöblerat och går trivsamt att möblera med större soffa, skrivbord och annat anpassat möblemang. Sovrum med plats för en ca 120 cm bred säng, sängbord mm. Ljust och funktionellt kök med platsbyggd originalköksinredning med specerihylla, skafferi och serveringsskåp som varvas med moderna inslag. Plats för matbord finns intill fönster. Stamrenoverat fräscht delvis kaklat badrum med badkar. God förvaringsmöjlighet finns garderober med tillhörande överskåp, till bostaden hör även tre förråd.

Lägenheten är bekvämt belägen på första våningen, utan direkt insyn.

Solid bostadsrättsförening som redan låtit utföra flertalet av de större renoveringarna. Till föreningens gemensamma utrymmen hör en samlingslokal, cykelförråd samt en bokningsbar tvättstuga med intilliggande torkrum och mangel-/strykrum.

Härifrån är det nära till flertalet större grönområden samt härliga motions- och promenadstråk. Välsorterade mataffärer, caféer och restauranger mm finns även i det direkta närområdet. Väldigt bra gång- och cykelavstånd till Campus Ekonomikum samt Uppsala universitets övriga lokaler och nationer. Till city och Uppsala Resecentrum går ni på ca 15 minuter, klart snabbare går det med cykel. Bra och täta bussförbindelser samt pendlingsvänligt läge.

Hoppas att vi ses, Varmt välkommen på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 490 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (½ tr) (Hiss finns)
Såld
2021-12-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.