Kungsängsgatan 57 B

Kungsängsgatan 57 B

Slutpris

2 850 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Kungsängsgatan 57 B


Slutpris
2 850 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Mycket låg avgift & bästa tänkbara balkongläge

Varmt välkommen till denna ljusa tvåa som är högt belägen i huset och som har en stor och solig balkong i bästa tänkbara solläget - sydväst. Bostaden är perfekt positionerad på vån 5 och är centrerad i huset för att både få ett insynsskyddat läge samtidigt som det skänker både solstrålar på balkongen under de eftertraktade timmarna på både eftermiddagen och kvällen. Det är inte bara bostadens höga läge och stora fönsterpartier som bidrar till den generösa rymden i bostaden, utöver dessa två faktorer så har bostaden förmånen att ha en generös takhöjd om hela 2,6 m (vilket är högre än standarden i bostadsområdet). Denna bostad har renoverats i ett mycket stiligt utförande för att genomgående hålla en mycket hög standard. I bostadsbyggnaden finns det hiss som praktiskt nås från markplanet och tar dig både upp till bostaden samt ned till det uppvärmda och mycket praktiska garaget. Utöver detta har man förmånen att njuta av en mycket låg månadsavgift om endast 3 074 kr/mån där det inkluderas Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV samt att de har en gemensam el-avtal som ger förmånligare elkostnader efter faktisk förbrukning. Från bostaden är det ett exemplariskt pendlarläge för både tåg och bil.

I välskötta bostadsrättsföreningen Kungsängen 1 reste sin byggnad 2005 och har sedan dess haft förmånen att bygga en stark ekonomisk position där de endast har en skuldsättning om endast 8697 kr lån/m². En skuldsättning på denna nivå är mycket ovanlig för området Kungsängen, vilket borgar för en trygg ekonomisk plattform för framtiden. Som tidigare nämnt har bostadsrättsföreningen ett varmgarage med fjärrstyrd port i källaren med hela 40 garageplatser och det finns även möjlighet till MC-plats.

Läs gärna mer på bostadsrättsföreningens hemsida:
https://www.brf-kungsangen1.se/resources/#

I det moderna stadsområdet Kungsängen har du nära till mataffär, flera förskolor, vårdcentral, stadsparken samt närheten till Akademiska sjukhuset. Det är ett mycket pendlarvänligt läge med tanke på att närheten till tågstationen nås genom en kortare promenad eller cykeltur. Att bilpendla går mycket fördelaktigt eftersom E4:ans påfart ligger endast några minuter bort. Med fördel kan du ta en lugn promenad längsmed Fyrisån för att njuta av Uppsalas charmiga stadskärna. I Kungsängen planeras det även att byggas en bro över ån vilket i ännu större utsträckning binder bostadsområdet till det rika grönområdet vid stadsträdgården.

En bostad som verkligen behöver upplevas på plats, välkommen hem!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 074 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-02-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.