Luthagsesplanaden 3 B

Luthagsesplanaden 3 B

Slutpris

1 600 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 3 B


Slutpris
1 600 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Citynära 1:a på våning 4 med låg avgift som vetter mot föreningens innergård!

Med ett attraktivt läge i främre Luthagen finner ni denna 1:a belägen på våning 4 med fönster mot föreningens innergård. Här bor ni med gångavstånd till centrum och pulsen men samtidigt i lugna kvarter.

Bostadens 23 kvadratmeter fördelar sig på en entré med direkt anslutning till ett arbetskök. I köket finns fläkt, kyl/frys, micro, samt uppfällbar extra arbetsyta. Vidare till allrummet har ni plats med säng samt större sittgrupp eller även en arbetsplats om så skulle önskas. Badrummet är helkaklat och är utrustad med dusch, wc, tvättmaskin samt kommod och spegelskåp. Bostaden har ett vackert parkettgolv i allrummet och en fin takhöjd genom hela lägenheten.

Brf Göta är en stabil förening med 68 st bostadsrätter. Föreningen har låg belåningsgrad per kvadratmeter och har löpande utfört underhåll. I föreningen finns det källar- samt vindsförråd, två tvättstugor, bastu, cykelförråd samt en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och utegrill.

Läget i Främre Luthagen är svårslaget. Här har ni det mesta ni kan tänkas behöva inom ett kort promenadavstånd så som restauranger, närlivs, caféer, butiker samt Ekonomikum. För er som studerar finns också Uppsalas nationsliv runt hörnet, Ekonomikum och Universitetet. Utefter Fyrisån kan ni njuta av fina promenadstråk och, om vädret tillåter, ordna en mysig picknick på någon av bryggorna längs med vattnet. Från Luthagsesplanaden 3 finns det goda kommunikationer med stadsbussarna samt fina cykelvägar som tar er vidare runt i Uppsala. För den med bil så finns boendeparkering i området.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
23 kvm
Avgift
1 422 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-09-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2022-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.