Skattetorpsvägen 1

Skattetorpsvägen 1

Slutpris

5 620 000 kr


Lindbacken— Uppsala

Skattetorpsvägen 1


Slutpris
5 620 000 kr

Lindbacken— Uppsala

Huset, med sina 147 m², ligger i populära Lindbacken!

Huset, med sina 147 m², ligger i ett fint läge i området och för barnfamiljen är det perfekt med skolor och förskolor på bekvämt avstånd. Även för den som pendlar är läget bra då påfarten till E4:an ligger i närheten. I Lindbacken bor ni med grönskan runt knuten och samtidigt med närhet till Gränby Centrum och Uppsala centrum - här får ni det bästa av två världar!

Från den trevliga entrén välkomnas ni av en rymlig och ljus hall. Vidare möts ni av ett tidlöst kök inrett med stilrena vita luckor vilket ger en avskalad men ändå varm känsla via ljuset från stora fönsterpartier. Den öppna planlösningen gör att kök, matplats och vardagsrum sammanfogas till ett och härifrån nås altan och trädgård, perfekt under de varma månaderna att samla familj och vänner för trevliga middagar vid grillen! Under de kallare och mörkare dagarna kan ni med fördel mysa framför den värmande braskaminen, centralt placerad. De generösa fönsterpartierna ger entréplan härligt ljus och fin rymd. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med duschväggar i glas, en praktisk tvättstuga med grovingång som kan användas i vardagen då ytterkläder, träningskläder och skor förvaras.

Från vardagsrummet tar ni trappan upp på övervåningen där familjens mer privata del finns. Här möts ni av en fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp! Tre sovrum varav ett Master bedroom samt två mindre sovrum, alla med praktisk förvaring i garderober, samt en separat klädkammare. Via det mysiga allrummet med plats för soffa och tv möbel, lek och spel, når ni övervåningens härliga balkong med fin eftermiddags och kvällssol. Det rymliga och fint inredda badrummet har inretts med både badkar och duschhörna! Huset har inretts med genomgående ljusa ytskikt och har gott om ljusinsläpp från generösa fönster.

Huset har en fin placering i området och altanen och balkongen på framsidan erbjuder eftermiddags-och kvällssol, på baksidans altan kan ni söka svalka under de heta sommareftermiddagarna, på morgonen och sen kväll erbjuds sol, perfekt för morgonkaffe eller svalkande dryck på kvällskvisten. Trädgården är lättskött och den generösa uppfarten rymmer gott om plats för flertalet fordon och här finns även en laddbox installerad vid garaget!

Lindbacken är ett barnvänligt område med två förskolor samt Lindbackens skola F-5. Naturnära läge med gott om fina strövområden samtidigt som det är närheten till stan och dess bekvämligheter. Cykelväg finns in till stan samt goda busskommunikationer via väg 288. Omtyckt och välsorterad ICA-butik finns sedan länge i området och uppbyggnad av Lindbackens centrum med plats för 10 olika verksamheter såsom frisör, restaurang och café etc pågår. Med några minuters bilfärd nås Gränby Centrum, Gränby Köpstad, Willys och Ica Kvantum.

Varmt välkomna!


Boarea/biarea
147/28 kvm
Driftkostnad
42 806 kr/år
Tomtarea
608 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-02-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Skattetorpsvägen såldes av oss 2023-02-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skattetorpsvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.