Geijersgatan 11 B

Geijersgatan 11 B

Slutpris

5 100 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 11 B


Slutpris
5 100 000 kr

Luthagen— Uppsala

Representativ stor lägenhet i Luthagen - Garageplats ingår!

Stor representativ gavellägenhet belägen i populära Luthagen. Här bor ni centralt men på lugn gata med bekvämligheter som hiss och varmgarage. Med sina 152,7 m² finns gott om plats för både sociala tillställningar men även för den större familjen. För er som önskar flera sovrum finns möjlighet att anpassa planlösningen efter era behov. Till varje bostadsrätt i föreningen tillhör en parkering i varmgarage (mot obligatorisk avgift). Utöver det disponerar bostadsrättsinnehavaren två förråd, ett mycket väl tilltaget på vinden och ett mindre matkällarförråd i källaren. I föreningen finns två tvättstugor, samlingslokal, övernattningsrum och motionsrum.

Lägenheten bjuder in er i en stor öppen entréhall som är fullt möblerbart att nyttja som ett allrum eller liknande. Intill finns ett praktiskt kapprum där ytterkläderna får sin naturliga plats och slipper vara i blickfånget. Vidare in i köket finns utrymme för ett matbord invid fönstret och köket känns genomgående luftigt och trivsamt med ljusa skåpluckor med tillhörande vacker bänkskivan i sten. Mellan kök och vardagsrum finns matsalen där det går att möblera upp med både en matsalsmöbel men även önskade sidomöbler som komplement. Vardagsrummet, som ligger i fil med både kök och matsal, har utgång till bostadens balkong som är inglasad och därav kan användas under större delen av året. TV-rummet ligger jämte vardagsrummet och kan lätt göras till ett tredje sovrum för den med större behov av det. Från entréhallen nås den mer privata delen av bostaden via den inre hallen med gott om förvaring i garderober. Här hittar ni två rymliga sovrum samt det större badrummet med badkar och tvättpelare. Det andra badrummet är beläget i anslutning till kapprummet.

Brf Åsvid är en stabil förening med en belåning på endast 1950 kr/m² (-21/-22).

I Främre Luthagen har ni som boende nära till det mesta som kan behövas! Med endast några minuters promenadavstånd nås ICA Luthagen Livs, en välsorterad livsmedelsbutik med populära chark- och delikatessdiskar. Vidare på Sysslomansgatan startar ett stråk av välbesökta restauranger och caféer för alla olika tillfällen. För studenten ligger Ekonomikum nära och på ett bekvämt gångavstånd från bostaden nås många av Universitetets nationer. Det är goda kommunikationer längs Luthagsesplanaden med stadsbuss 5 som trafikerar bl. a. till Centralstationen, men även med regionbussarna till bl. a. Enköping och Västerås. Mycket fina promenadstråk erbjuds längs Fyrisån!

Varmt välkomna att boka er visning och uppleva bostaden på plats!


Boarea
152.7 kvm
Avgift
5 514 kr/mån
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2023-05-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Dennis Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.