Apelgatan 7A

Apelgatan 7A

Slutpris

1 395 000 kr


Salabacke— Uppsala

Apelgatan 7A


Slutpris
1 395 000 kr

Salabacke— Uppsala

Utmärkt första boende med låg avgift

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1:a belägen högt upp i 50-talsfastighet! Här erbjuds ett utmärkt första boende eller övernattningslägenhet med låg månadsavgift där uppvärmning, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg är inkluderat. Lägenheten erbjuder ett kök där mycket av originalinredningen bevarats, ett rum med härligt ljusinsläpp från stort fönster och utrymme för sovplats i sovalkov. I hallen finns förvaring i platsbyggda garderober med överskåp och badrummet är stamrenoverat utrustat med dusch. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över ett vindsförråd.

Uppsalahus 6 är en stor bostadsrättsförening med tydligt struktur. Som medlem i föreningen ges tillgång till ett flertal gemensamma utrymmen, däribland tvättstuga, samlingslokal och en stor och lummig gård med grillplats.

På Apelgatan bor du med närhet till god service vid Brantingstorg. Ett stenkast från bostaden återfinns populära Leijon Stenugnsbageri & Konditori. Gränby köpcentrum med ett stort utbud av butiker, caféer, gym och biograf nås på promenadavstånd. Flertalet lugna parkmiljöer finns i närområdet, däribland uppskattade Källparken. Tack vare områdets placering i förhållande till Tycho Hédens väg och E4:an ges här även ett utmärkt pendlarläge. Med buss nås bl.a. Centralstationen, Vaksala torg och Akademiska sjukhuset. Här finns kort och gott närhet till det mesta!

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
26.5 kvm
Avgift
1 590 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Apelgatan såldes av oss 2020-10-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Apelgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.