Årstagatan 29

Årstagatan 29


Salabacke— Uppsala

Årstagatan 29Salabacke— Uppsala

Väldisponerad och ljus 2:a som går att göra om till en 3:a!

Välkommen en halvtrappa upp till denna väldisponerade och genomgående tvåa. Bostaden är genomtänkt och med smakfulla detaljer samt en öppen planlösning för att optimera den sociala boendemiljön. I bostaden har du även en härlig balkong som vetter med ett soligt söderläge mot föreningens fridfulla och lummiga innergård. Det är en ynnest att få möjligheten att ha självaste Leijon Stenugnsbageri 50 meter bort från din ytterdörr med alla sina goda bakverk och lugna atmosfär.

I den omskötta bostadsrättsföreningen Byggmästaren har de stora renoveringarna utförts tack vare den aktiv styrelsen. I Bostadsrättsföreningen finns flera gemensamma utrymmen såsom en stor festlokal med övernattningsmöjlighet samt den lummiga och grönskande innergården med goda möjligheter till sociala tillställningar och grillmöjligheter.

Här bor du i ett omtyckt och fridfullt läge på Årstagatan med närhet till all service vid Brantingstorg där ni finner mataffär och apotek samt bagerie. Du har även nära till mataffären Willy's eller självaste Gränby Centrum med all shopping man kan önska sig. Det är ett utmärkt pendlarläge med närhet till E4:an, Tycho hedens väg samt mycket täta busskommunikationer till stadens centrum. Dessutom kan du promenera eller ta cykeln in till stan på endast 10 minuter. Flertalet lugna parkmiljöer finns i närområdet, däribland uppskattade Källparken.

Välkommen på visning av Årstagatan 29!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Årstagatan såldes av oss 2023-11-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Årstagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad