Bellmansgatan 16 / Bellman / Uppsala

HÖGST UPP, GAVELLÄGE SAMT BALKONG

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 609 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2017-07-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bellman är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga 2:a belägen högst upp samt på husets gavel med fönster i två vädersträck. På balkongen avnjuter ni härlig morgon- och förmiddagssol. Öppen planlösning mellan kök och matrum som gör ytan luftig och social. Det helkaklade badrummet gjordes om 2012 i samband med föreningens stamrenovering och är utrustat med vägghängd toalett, duschväggar i tonat glas samt tvättmaskin. Det rymliga vardagsrummet ligger på husets gavel och får gott ljusinsläpp från fönster i två vädersträck. Vid behov av extra sovrum finns möjligheten att dela av vardagsrummet, vilket tidigare gjorts i liknande lägenheter i föreningen. Det rymliga sovrummet har integrerad garderob samt gott om utrymme för dubbelsäng samt byrå. Till lägenheten hör ett separat förråd beläget i trapphuset direkt utanför lägenhetsdörren och i bostaden finns en väl tilltagen klädkammare.

Stabil förening med relativt låg skuldsättning /kvm samt god tillgång på likvida medel. Bredband inkluderas i månadsavgiften som i nuläget planeras att lämnas oförändrad. Medlemmarna har även tillgång till flera uppskattade gemensamma utrymmen som exempelvis gym, bastu, övernattningsrum, sällskapslokal samt flera välutrustade tvättstugor.

Populärt område med närhet till flera mataffärer, idrottsanläggningar, E-4:ans på- och avfarter samt bra kommunikationer och cykelvägar in till city.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration