Sök Meny
Såld

Uppsala - Bellman / Bellmansgatan 16

HÖGST UPP, GAVELLÄGE SAMT BALKONG

Välkommen till denna rymliga 2:a belägen högst upp samt på husets gavel med fönster i två vädersträck. På balkongen avnjuter ni härlig morgon- och förmiddagssol. Öppen planlösning mellan kök och matrum som gör ytan luftig och social. Det helkaklade badrummet gjordes om 2012 i samband med föreningens stamrenovering och är utrustat med vägghängd toalett, duschväggar i tonat glas samt tvättmaskin. Det rymliga vardagsrummet ligger på husets gavel och får gott ljusinsläpp från fönster i två vädersträck. Vid behov av extra sovrum finns möjligheten att dela av vardagsrummet, vilket tidigare gjorts i liknande lägenheter i föreningen. Det rymliga sovrummet har integrerad garderob samt gott om utrymme för dubbelsäng samt byrå. Till lägenheten hör ett separat förråd beläget i trapphuset direkt utanför lägenhetsdörren och i bostaden finns en väl tilltagen klädkammare.

Stabil förening med relativt låg skuldsättning /kvm samt god tillgång på likvida medel. Bredband inkluderas i månadsavgiften som i nuläget planeras att lämnas oförändrad. Medlemmarna har även tillgång till flera uppskattade gemensamma utrymmen som exempelvis gym, bastu, övernattningsrum, sällskapslokal samt flera välutrustade tvättstugor.

Populärt område med närhet till flera mataffärer, idrottsanläggningar, E-4:ans på- och avfarter samt bra kommunikationer och cykelvägar in till city.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Bellman
Bellmansgatan 16
Slutpris: 2 000 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 609 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Bellmansgatan