Bellmansgatan 16

Bellmansgatan 16

Slutpris

2 000 000 kr


Bellman— Uppsala

Bellmansgatan 16


Slutpris
2 000 000 kr

Bellman— Uppsala

HÖGST UPP, GAVELLÄGE SAMT BALKONG

Välkommen till denna rymliga 2:a belägen högst upp samt på husets gavel med fönster i två vädersträck. På balkongen avnjuter ni härlig morgon- och förmiddagssol. Öppen planlösning mellan kök och matrum som gör ytan luftig och social. Det helkaklade badrummet gjordes om 2012 i samband med föreningens stamrenovering och är utrustat med vägghängd toalett, duschväggar i tonat glas samt tvättmaskin. Det rymliga vardagsrummet ligger på husets gavel och får gott ljusinsläpp från fönster i två vädersträck. Vid behov av extra sovrum finns möjligheten att dela av vardagsrummet, vilket tidigare gjorts i liknande lägenheter i föreningen. Det rymliga sovrummet har integrerad garderob samt gott om utrymme för dubbelsäng samt byrå. Till lägenheten hör ett separat förråd beläget i trapphuset direkt utanför lägenhetsdörren och i bostaden finns en väl tilltagen klädkammare.

Stabil förening med relativt låg skuldsättning /kvm samt god tillgång på likvida medel. Bredband inkluderas i månadsavgiften som i nuläget planeras att lämnas oförändrad. Medlemmarna har även tillgång till flera uppskattade gemensamma utrymmen som exempelvis gym, bastu, övernattningsrum, sällskapslokal samt flera välutrustade tvättstugor.

Populärt område med närhet till flera mataffärer, idrottsanläggningar, E-4:ans på- och avfarter samt bra kommunikationer och cykelvägar in till city.

Välkommen hem!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 609 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.