Bellmansgatan 86

Bellmansgatan 86

Slutpris

1 300 000 kr


Bellman— Uppsala

Bellmansgatan 86


Slutpris
1 300 000 kr

Bellman— Uppsala

Välplanerade 1a med inglasad balkong mot gården

LOUNGELIKNANDE BALKONG // FINT BADRUM OCH KÖK

Välkommen till en fin och välplanerad lägenhet på markplan som präglas av ljus och rymd med ett av områdets bästa lägen. Från den lounge liknande stora inglasade balkongen i bästa sydvästläge, kan du njuta av solen hela dagen och fram till kvällen med vy över den vackra lummiga innergården. Bostaden genomsyras av ett modernt kök, stilrent helkaklat badrum och ljusa ytskikt samt välplanerade umgängesytor i både allrum och kök och är belägen mot den vackra lugna innergården. Perfekt bostad som första boende, student eller övernattningslägenhet. Bra bussförbindelser in till centrala Uppsala och Universitetets olika campus eller ca 15 minuters cykeltur. Här bor du med naturen runt knuten men ändå med närhet till alla bekvämligheter du kan önska.

Den tilltalande planlösningen består av ett rymligt kök med matplats, stilrent helkaklat badrum, generöst allrum med plats för soffa och säng och med stora fönster samt utgång till den inglasade balkongen. Lägenheten måste ses och upplevas på plats!

Välskött förening med låg belåningsgrad (2 461 kr/m²) och låga månadsavgifter där bredband och kabel-TV ingår i avgiften.

På Bellmansgatan 86 bor du i ett i ett lugnt och barnvänligt område med parker och närhet till skola, dagis, bussförbindelser, grönområden och Heidenstamstorg med ICA, frisör, vårdcentral, gym, restauranger och apotek. På behagligt cykelavstånd når du på ca 10 min centrum samt nya storsatsande Gränby Köpstad, Uppsalas största affärsgalleria med butiker, restauranger och biosalong. Vidare har du närhet till fina strövområden som Gamla Uppsala och Röbo samt närhet till idrottsanläggningar som IFU-Arena, ishallen och UTK hallen. Stadsbussarna går frekvent och tar dig snabbt ner till city eller dit du ska.


Boarea
32.5 kvm
Avgift
2 083 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.